Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Orașul Odobești are poliție locală „pentru prima dată în istorie”

Primarul Daniel Nicolaș a declarat că, pentru prima dată în istorie, orașul Odobești va avea Poliție Locală. Edilul șef a precizat că este un proiect de suflet care va asigura ordinea și liniștea publică. „Cetățenii orașului se vor simți de acum în siguranță având în vedere faptul că pe străzile orașului vor patrula echipaje ale Poliției Locale“, a afirmat primarul Daniel Nicolaș.

Cei cinci angajați au primit o autospecială care le va servi la desfășurarea activității și cu care se va interveni atunci cand este nevoie. De asemenea, a fost stabilit și sediul Poliției Locale, la fosta Bibliotecă Orășenească. Atribuțiile Serviciului de Poliție Locală sunt: ordine și liniște publică, circulație rutieră, respectarea regulamentului de afișaj stradal, protecția mediului, structura de activitate comercială, structura de evidență a persoanelor, asigurarea respectării regulamentului privind atribuirea locurilor de parcare de reședință, asigurarea respectării autorizațiilor de executare a lucrărilor de construcții, etc. „Nu ezitați, ori de câte ori aveți nevoie să apelați cu încredere!”, transmit reprezentanții Primăriei Odobești.

1 COMENTARIU

  1. Politia Locala nu este un succes pentru locuitorii acestei tari.Singura schimbare este aceea facuta si cu personajele epocilor in care traim,adica pe BULA poporul l-a inlocuit cu DOREL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?