Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Jiu Jitsu – CS Ulise, aur, argint și de trei ori bronz la Cupa Danubius, în Brăila!

Sezonul Belt League 2019 la jiu jitsu a debutat sâmbătă, 20 aprilie, la Brăila, în Sala Polivalentă, cu a șaptea ediție a ”Cupei Danubius”, organizată de Daos Sport Club Brăila, Legio 13 – Brazilian Jiu Jitsu Craiva și Daos Sport Club Galați și la care au luat parte și sportivi de la Clubul sportiv Ulise Focșani. Luptătorii de la CS Ulise au obținut o medalie de aur, o medalie de argint și trei medalii de bronz.

Pe primul loc, medaliat cu aur, s-a clasat Marius Cosmin Mircea, la -74 kg, Daniel Alexandru Hrișcu a încheiat competiția pe locul al doilea și a primit medalia de argint, la -94 kg 15 ani iar Adam Adrian Petrescu, la -81 kg 15 ani, Florin Vînătoru, la +94 kg 15 ani și Gina Florentina Mihai la -55 kg s-au clasat pe poziția a treia și au fost medaliați cu bronz. La Cupa Danubius au mai concurat de la CS Ulise Cosmin Mușat și Ion Vrânceanu.

A doua etapă a Belt League 2019, Internațional Pro, unde vor concura și sportivi de la CS Ulise Focșani va fi la Galați, la 22 iunie. ”De la Galați sperăm să aducem mai multe medalii și vom merge cu un număr mult mai mare de sportivi, inclusiv cu copii sub 14 ani! Va fi o surpriză, sperăm să ducem în competiție mai mulți copii foarte talentați. De aceea, doresc să mulțumesc părinților pentru susținerea acordată și domnului Florin Ancuța!”, mi-a spus antrenorul sportivilor jiu jitsu de la CS Ulise Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?