Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Senseiul din Munții Vrancei, ultimul cerc pedagogic; în toamnă va ieși la pensie

Școala Gimnazială „Regina Maria” din localitatea Vintileasca a găzduit, la finele săptămânii trecute, cercul pedagogic al profesorilor de educație fizică de pe Valea Râmnicului. Tematica pentru acest semestru a fost proiectarea didactică și optimizarea în lecția de educație fizică, precum și eficientizarea lecțiilor de specialitate. La această activitate au participat profesorii de educație fizică de la școlile arondate centrului Dumitrești, respectiv Costel Stanciu, Gabriel Lalu, Liviu Bodoc, Ion Dumitru și Cătălin Dumitrache.

În cadrul întâlnirii, au avut loc dezbateri pe baza tematicii și o atractivă lecție demonstrativă, legată de pregătirea organismului pentru efort, susținută de profesorul Costel Stanciu de la Școala Gimnazială „Regina Maria” Vintileasca. Pentru profesorul Costel Stanciu această activitate a fost ultima din cadrul cercului pedagogic deoarece, în septembrie, dascălul, numit și senseiul din Munții Vrancei, se va pensiona.

Chiar dacă nu a putut fi alături de colegii lui, inspectorul școlar general adjunct, profesorul Aurel Șelaru, și-a sunat colegii și i-a încurajat și felicitat pentru activitățile frumoase pe care le desfășoară, dar și pentru a-l felicita pe profesorul Stanciu, un adevărat model de antrenor și dascăl de educație fizică din județul nostru. De menționat este faptul că profesorul Costel Stanciu a fost antrenor-instructor de karate în performanță și s-a transferat în anul 2001 de la Școala Nr.2 din Râmnicul Sărat la Școala din Vintileasca datorită zonei frumoase și a oamenilor. Colegii l-au felicitat, urându-i pensie cât mai lungă!

„Îmi pare rău că nu am putut fi fizic alături de colegii mei din centrul metodic Dumitrești. Ei știu că le sunt alături cu sufletul și inima și îi prețuiesc în egală măsură pe toți. Suntem o echipă unită și la noi nu a existat vreodată să nu ne înțelegem sau să ne certăm! Am învățat unii de la alții și cel mai mult am avut de acumulat din experiența unui om deosebit, profesorul Costel Stanciu, sau senseiul din Munții Vrancei așa cum îi știe toată lumea. A ținut ultima lecție la cerc, deoarece dumnealui va ieși la pensie. Sunt convins că ne va fi alături așa cum și domnul Puiu Roșculeț, de la Dumitrești, ne este. Îi doresc domnului Stanciu să rămână în continuare un tânăr frumos și iubitor de aceste meleaguri mirifice și fermecătoare fără de asemănare, pe care le are ținutul Vrancei”, a spus profesorul Aurel Șelaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?