Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Turneu internațional de polo pe apă, organizat de Consiliul Județean la Focșani

Consiliul Județean Vrancea organizează, în perioada 23-27 aprilie 2019, evenimentul „Vrancea County Water Polo Tournament”, care va avea loc la Bazinul de înot didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, Focșani. În cadrul turneului internațional de polo pe apă se vor desfășura mai multe meciuri între echipele naționale de juniori sub 17 ani din România, Republica Moldova, Belarus și Bulgaria. Accesul publicului interesat de eveniment în tribune este gratuit, în limita locurilor disponibile. „Prin organizarea evenimentului ”Vrancea County Water Polo Tournament” ne dorim promovarea și dezvoltarea sportului nautic de performanță în rândul tinerilor vrânceni, precum și promovarea județului Vrancea pe plan internațional“, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

Programul meciurilor din cadrul turneului internațional de polo va fi următorul: Joi 25 aprilie, de la ora 18.30 va avea loc meciul Moldova –Bulgaria, iar de la ora 20.00 va avea loc meciul România-Belarus. Vineri, 26 aprilie, de la ora 18.30 va avea loc meciul Belarus-Moldova, iar de la ora 20.00 va avea loc meciul România-Bulgaria. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10.00 va avea loc meciul Bulgaria-Belarus, iar de la 11.30 va avea loc meciul România-Moldova.

Bazinul olimpic de înot și polo de la Focşani, construit în Cartierul Sud, a fost inaugurat la sfârșitul lunii martie 2018. Lucrările la acest obiectiv de investiţii au început în decembrie 2015, contractul de execuție fiind atribuit, în urma procedurilor de achiziție publică, antreprenorului general Asocierea SC Construcţii Erbaşu SA Bucureşti – SC Multinvest SRL Tîrgu Mureş. Finanțarea a fost asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI).

Această investiție a fost demarată ca urmare a solicitărilor și demersurilor realizate de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprişan, încă din anul 2004. Bazinul de polo din incinta Complexului Sportiv Focșani este o necesitate pentru cetățenii județului Vrancea, acesta putând deveni și un important centru de antrenament și competiții pentru sportivii care se pot pregăti la Focșani în condiții moderne, pentru marea performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?