Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal, Liga a III-a – Adversar incomod pentru focșăneni!

 

  • CSM 2007 – Metalul Buzău astăzi, 6 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul

          Echipa de fotbal seniori a Focșaniului revine pe Milcovul după o pauză de aproape o lună, vreme în care a stat o etapă, cea în care ar fi trebuit să joace acasă cu CSM Roman, și două deplasări încheiate cu rezultate de egalitate. Focșănenii sunt neînvinși în retur și își propun să se afle în aceeași postură și după etapa de astăzi (sâmbătă), când vor juca  în compania Metalului Buzău. Buzoienii au avut, la rândul lor, un parcurs bun în sezonul de primăvară, când au câștigat de trei ori, pe teren propriu, și au piedut de două ori, în deplasare. Pentru ca balanța rezultatelor să le fie echilibrată, astăzi, pe Milcovul, ar trebui să piardă! Însă Metalul Buzău a fost mereu, și în amicale și în meciuri oficiale, greu de depășit de CSM 2007. Va fi și de această dată un adversar incomod pentru fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adian Toma între care nu se vor regăsi în lotul pentru acest joc fundașul central Liviu Tîrcă și mijlocașul Iulian Negoescu. Cei doi antrenori au soluții de înlocuire astfel încât să trimită în teren o formulă de echipă câștigătoare.

Oaspeții de astăzi ai Focșaniului au un atac de nivelul gazdelor – fiecare echipă a înscris de câte 25 de ori, însă apărarea CSM 2007 a primit cu 9 goluri mai puțin. Defensiva poate fi cartea câștigătoare a Focșaniului, cu condiția ca ofensiva să fie cel puțin la fel de productivă ca până acum!

Întâlnirea va fi condusă de brigada de arbitri Ștefăniță Dănilă, Marian Istrate, Mihai Bălțatu, toți, din Buftea, județul Ilfov. Vor asigura observarea Petronela Anițoaei, din Iași și Ștefan Gheorghe, din Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?