Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională, play-off – Focșănenii, în serie cu Dinamo, Steaua și Turda!

 

  • Prima etapă este programată pentru acest week-end când CSM Focșami 2007 va juca la Dinamo

Ultima etapă a sezonului regulat al campionatului Ligii Naționale a dat verdictul: CSM Focșani 2007 va juca în seria B a play-off-ului cu Dinamo Bucureșri, Potaissa Turda și Steaua București, clasate, în această ordine, pe locurile 2, 4 și 6 la finalul, returului. Ceea ce, conform Regulamentului de organizare și desfășurare a Ligii Naționale de Handbal masculin, înseamnă că întrecerea din serie va începe cu echipele având următorul bagaj de puncte: Dinamo – 6, Potaissa – 4, Steaua – 2 și CSM Focșani 2007 – zero.

Configurația seriei este foarte aproape de ceea ce și-au dorit oficiali ai CSM 2007, echipă care a obținut în acest an competițional victorii în fața a două dintre adversarele din seria de play-out, Potaissa Turda și Steaua București. Care sunt, deci, echipe în fața cărora focșănenii pot spera să repete reușitele din sezonul regulat. Dinamo nu era dorită în serie, pentru că, deși au făcut mai mereu meciuri foarte bune în compania dinamoviștilor, focșănenii nu au reușit mai mult decât înfrângeri la diferențe minine. Asta nu înseamnă că bucureștenii de la Dinamo sunt de netrecut! Cât de abordabili sunt în această perioadă – decisivă – a campionatului va fi de văzut în prima etapă a play-off-ului, când cele două echipe vor juca în Sala Dinamo.

Conform programării etapei, meciul ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, 6 aprilie, însă gazdele, invocând că sala este ocupată atunci, au cerut amânarea întâlnirii pentru duminică, 7 aprilie, de la ora 17:00. CSM Focșani 2007 a cerut respectarea programului inițial și, ieri, aștepta răspunsul FRH. Foarte probabil, însă că va rămâne cum s-a stabilit! Cum vrea, adică, Dinamo care a avut miercuri meci la Baia Mare. De la asta i se trage, foarte probabil, și indisponibiltatea sălii! Până al urmă și asta este o formă de respect pentru forța de joc a echipei Focșaniului care în Final Four-ul Cupei României a avut momente în care a condus și la 4 goluri campioana! Să sperăm ca în play-off, va fi mai bine pentru focșăneni decât în Cupă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?