Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

17 cadre didactice și-au găsit posturi în urma soluționării restrângerilor de activitate

17 dintre cele 19 cadre didactice din județul Vrancea care au depus dosare la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea pentru a intra în restrângere de activitate și-au găsit alte posturi, unde vor preda de la 1 septembrie 2019. Conform Metodologiei – cadru privind mobilitatea cadrelor didactice, art. 34-50, și Calendarului de mobilitate, soluționarea restrângerii de activitate pentru anul școlar 2019 – 2020 s-a realizat în ședință publică, organizată de ISJ Vrancea ieri. Ședința publică a fost prezidată de inspectorul școlar general adjunct Aurel Șelaru, care este președintele Comisiei Județene de Mobilitate din cadrul IȘJ Vrancea, inspectorul de resurse umane Mihai Fîsan, inspectorii școlari Cornelia Neacșu, Mihaela Simion, Mihaela Fiștoc și Doina Collavini, precum și reprezentanții celor două sindicate.

 

Conform repartizării, situația se prezintă astfel:

Nicoleta Teodora Gogancea, titulară la Școala Gimnazială „Dimitrie Gusti“ Nereju, pe disciplina istorie, nivel gimnazial, a fost detașată în interesul învățământului cu 4 ore la Școala Gimnazială Paltin, 4 ore la Școala Gimnazială „Barbu Ștefănescu Delavrancea“, Năruja, nivel gimnazial, 6 ore la Școala Gimnazială Paltin, nivel gimnazial și 6 ore la Școala Gimnazială „Barbu Ștefănescu Delavrancea“, Năruja, nivel gimnazial.

Florica Beșleagă, titulară la Școala Gimnazială „Emil Atanasiu“ Garoafa, ca profesor pentru învățământ preșcolar, nivel preșcolar, a fost repartizată în cadrul ședinței publice cu 18 ore la Școala Gimnazială Nr 7 Focșani, nivel preșcolar.

Maria Magdalena Mihalache și Mioara Drăgan, ambele titulare la Școala Gimnazială Movilița, ca profesoare pentru învățământ primar, nivel primar, au fost repartizate în cadrul ședinței publice cu 18 ore la Școala Gimnazială Movilița, nivel preșcolar.

Ionel Marcu, titular la Școala Gimnazială Nistorești, pe disciplina matematică, nivel gimnazial, a fost repartizat în cadrul ședinței publice cu 4 ore la Școala Gimnazială „Dumitru Pricop“ Negrilești, nivel gimnazial, 10 ore la Școala Gimnazială „Ion Diaconu“ Tulnici, nivel gimnazial, și 6 ore la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare“ Bârsești, nivel gimnazial.

Maricela Pintea, titulară la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare“ Bârsești  și Școala Gimnazială „Vasile Iftimescu“ Valea Sării, pe disciplina geografie, nivel gimnazial, a fost repartizată prin restrângere de activitate soluționată prin transfer consimțit între unitățile de învățământ cu 4 ore la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare“ Bârsești, nivel gimnazial, 4 ore la Școala Gimnazială Păulești, nivel gimnazial, 3 ore la Școala Gimnazială „Vasile Iftimescu“ Valea Sării, nivel gimnazial, și 7 ore la Liceul „Simion Mehedinți“ Vidra, nivel liceal.

Luminița Geanina Ifrim, titulară la Școala Gimnazială „Anghel Saligny“ Focșani, ca profesor pentru învățământ primar, nivel primar, a fost repartizată prin transfer consimțit cu 18 ore la Școala Gimnazială „Anghel Saligny“ Focșani, nivel gimnazial.

Cornelia Grigore, titulară la Școala Gimnazială Păunești, ca profesor pentru învățământ primar, nivel primar, a fost repartizată prin restrângere de activitate soluționată prin transfer consimțit între unitățile de învățământ cu 18 ore la Școala Gimnazială „Mihail Armencea“ Adjud, nivel primar.

Elena Munteanu, titulară la Școala Gimnazială Vizantea Mănăstirească, ca profesor pentru învățământ primar profesor de limba și literatura română, nivel gimnazial, a fost repartizată în cadrul ședinței publice cu 18 ore la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare“ Focșani, nivel primar.

Marian Pană, titular la Școala Gimnazială Găgești, ca profesor de limba și literatura română, nivel gimnazial, a fost repartizat prin restrângere de activitate soluționată prin transfer consimțit între unitățile de învățământ cu 18 ore la Școala Gimnazială Găgești, nivel primar.

Carmen Daniela Neață, titulară la Școala Gimnazială Milcovul, ca profesor pentru învățământ primar, nivel primar, a fost repartizată prin restrângere de activitate soluționată prin transfer consimțit între unitățile de învățământ cu 18 ore la Școala Gimnazială „Ion Basgan“ Focșani, nivel primar.

Camelia Ciorăscu, titulară la Școala Gimnazială Obrejița, ca profesor pentru învățământ primar, nivel primar, a fost repartizată prin restrângere de activitate soluționată prin transfer consimțit între unitățile de învățământ cu 18 ore la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, nivel primar.

Daniela Florentina Nica, titulară la Școala Gimnazială Nr 2 „Bordeasca Veche“, profesor la limba și literatura română, nivel gimnazial, a fost detașată în interesul învățământului cu 12 ore la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Focșani, nivel gimnazial, și 6 ore la Școala Gimnazială „Prof. Gen. Ghe Gheorghiu“ Gologanu, nivel gimnazial.

Adina Constantin, titulară la Școala Gimnazială „Profesor Doctor General Gheorghe V. Zaharia“ Popești, profesor la limba franceză, nivel gimnazial, a fost repartizată în cadrul ședinței publice, cu 6 ore la Școala Gimnazială Slobozia Bradului, nivel gimnazial, 6 ore la Școala Gimnazială Răstoaca, nivel gimnazial, și 8 ore la Școala Gimnazială „Profesor Doctor General Gheorghe V. Zaharia“ Popești nivel gimnazial.

Eliza Ghimpu, titulară la Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea“ Vidra, profesor la limba și literatura română, nivel gimnazial, a fost detașată în interesul învățământului cu 8 ore la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“, nivel gimnazial, 4 ore la Colegiul „Valeriu D. Cotea“ Focșani, nivel liceal, și 8 ore la Liceul Tehnologic Odobești, nivel liceal.

Costică Curcă, titular la Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea“ Vidra, profesor de matematică, nivel gimnazial, a fost repartizat prin restrângere de activitate soluționată prin transfer consimțit între unitățile de învățământ cu 12 ore la Școala Gimnazială Jariștea, nivel gimnazial, și 8 ore la Școala Gimnazială Nr. 1 Străoane, nivel gimnazial.

Mariana Plăiașu, titulară la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, profesor de religie ortodoxă, nivel gimnazial, a fost detașată în interesul învățământului cu 18 ore la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, la centru de documentare și informare.

Cele două cadre didactice, ale căror situații nu au fost rezolvate, vor participa la o ședință ulterioară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?