Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

VIDEO: Kevin Costner şi Woody Harrelson, într-un film despre poliţiştii care i-au ucis pe Bonnie şi Clyde

Un film produs de Netflix şi care îi are în rolurile principale pe actorii Kevin Costner şi Woody Harrelson propune spectatorilor o nouă perspectivă despre sângeroasa poveste a cuplului Bonnie şi Clyde, dar care, spre deosebire de celebrul film din 1967, se concentrează de această dată asupra detectivilor care au pus capăt valului de crime şi infracţiuni comise de cei doi foşti iubiţi de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite, informează Reuters.

În filmul „The Highwaymen”, regizat de John Lee Hancock, Kevin Costner îl interpretează pe fostul ranger texan Frank Hamer, unul dintre poliţiştii care i-au împuşcat mortal pe Bonnie şi Clyde într-o ambuscadă organizată în Louisiana în 1934. Woody Harrelson joacă rolul partenerului său, Maney Gault. „Am ales această poveste despre Bonnie şi Clyde, dar, în loc să spunem povestea lor, am spus povestea oamenilor care i-au urmărit şi şi-au riscat vieţile pentru a pune capăt valului de crime din America”, a declarat Kevin Costner.

Filmul „Bonnie & Clyde” din 1967 i-a avut în rolurile principale pe Warren Beatty şi Faye Dunaway, care au interpretat acel cuplu criminal, considerat vinovat pentru 13 asasinate, jafuri de bănci, răpiri şi furturi de automobile. Însă noul film prezintă faptele dintr-o nouă perspectivă, a declarat Kevin Costner la Madrid, unde starul american se află într-o etapă din turneul de promovare a acestui lungmetraj. Filmul „The Highwaymen” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix pe 29 martie.

Întrebat de jurnalişti dacă filmele care sunt lansate direct pe serviciile de streaming sunt la fel de atrăgătoare ca acelea care sunt lansate în cinematografe, Kevin Costner a remarcat faptul că producătorii de film şi televiziune sunt tot mai mult atraşi de ideea de a îşi lansa creaţiile pe internet. Prin programele lor cu format lung şi de o calitate ridicată, Netflix şi alte platforme de streaming au ridicat foarte sus ştacheta în domeniul producţiei TV tradiţionale, a adăugat starul american. „Televiziunea nu prea mă atrăgea până când producătorii TV nu au început să propună poveşti extinse”, a adăugat Kevin Costner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?