Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Kick boxing – CS Nidan Focșani – de două ori aur, la Cupa României!

          Cupa României al kick boxing – tatami, versiunea kick light, light contact și Campionatul Național de K1, care au avut loc la Bacău la sfâșitul săptămânii trecute și a fost organizat de CSM din localitate și Federația Română de Arte amrțiale de Contact, s-au încheiat cu rezultate remarcabile pentru sportivii CS Nidan Focșani.

Luptătorii focșăneni, care au evoluat alături de peste 220 de competitori de la 34 de cluburi din toată țara, s-au întors acasă cu cinci medalii:2 de aur, una, de argint și două, de bronz. În concurs CS Nidan a avut cinci sportivi, trei dintre aceștia fiind medaliați. Alin Ignat a obținut două medalii dintre care, una de aur și alta de bronz, Andrei-Romeo Ștefan, care a fost unul dintre cei mai tehnici sportivi în varianta kick light si light contact a câștigat o medalie de aur și una de  bronz. Iar debutantul într-o competiție oficială Silviu Gabriel Toia s-a clasat pe locul al doilea la categoria sa de greutate.

          Nidan, singurul club sportiv din Vrancea în care se practică kick – thai box, a avut la Cupa României la kick boxing – tatami și Campionatul Național de K1 și trei arbitri Zenaida Mara, Alin Ignat și Adrian Poșircă. 

Sportivii focșăneni au fost însoțiți la întrecerile de la Bacău de sensei Dănuț Pleșa Plugaru.

Așa cum mi-a spus Dan Rădulescu Scutaru, unul dintre reprezentanții clubului, în ziua de 11 mai, Focșaniul urmează să devină centrul de interes al practicanților de kick boxing, CS Nidan intenționând să organizeze atunci, împreună cu Federația Română de Arte Marțiale de Contact, Campionatul Național la ring în versiunea full contact și low kick și Campionatul National la tatami în versiunea de kick light și light contact. ”Pentru o bună organizare, Clubul Sportiv Nidan lansează o cerere de sponsorizare către toți iubitorii sporturilor de contact. Informații utile cu privire la persoane de contact pot fi obținute de la adresa www.csnidan.ro. Susțineți sportul vrâncean!”, mi-a mai spus Dan-Rădulescu Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?