Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ENET furnizează căldură doar noaptea din cauza problemelor la alimentarea cu gaze naturale

Conducerea ENET a anunțat că nu mai furnizează căldură decât pe perioada nopții, măsura fiind luată din cauza problemelor la alimentarea cu gaze naturale. Conducerea societății de termoficare a arătat, într-un comunicat de presă, că furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi limitată la câteva ore pe parcursul nopții, păstrând în schimb continuitatea în furnizarea apei calde de consum. „În funcție de evoluția vremii, vă vom comunica modificările ce vor interveni în programul de furnizare”, transmis reprezentanții ENET.

2 COMENTARII

  1. Institutul de la Bucuresti care a facut proiectarea pentru stabilirea Zonelor unitarea a incalcat principiul legii potrivit caruia acolo unde e numai ENET ramane ENET si nu centrale termice de apartament.In Focsani s-a mers pe principiul ca in scarile de bloc in care sunt debransate pana la 60% din apartamente se poate declara Zona unitara pe principiul ca pana la limita acestui procent pot fi convinsi sa revina la sistemul centralizat.Deci principiul legii a fost incalcat pentru ca acolo in scarile de bloc unde este numai ENET raman tot ENET iar acolo unde sunt centrale termice ramane tot cu centrale termice.Dar numai la Focsani s-a acceptat o astfel de hotie si prosteala a cetatenilor cu privire la aceste minunate hotii cu Zonele unitare.Nu poti sa spui ca traiesti intr-o societate normala atunci cand un bloc de pe o strada de la numarul 7 este incadrat in Zona unitara fara posibilitatea de debransare deoarece sunt debransati numai 60% din apartamente iar blocul de pe aceeasi strada de la nr 9 nu este cuprins in ZONA UNITARA DEOARECE GRADUL DE DBRANSARE ESTE DE PESTE 60%.Urat foarte urat deoarece se incalaca cu dispret principiul legii energiei termice.

  2. Si pana la urma de ce trebuie sa tinem pe cei care vor sa se debranseze captivi la aceste ”probleme in alimentarea cu gaze naturale”.Daca ii tinem captivi la acest sistem contra drepturilor cetatenilor de a alege singuri sistemele de incalzire ,numai pentru a asigura salariile foarte mari ale celor din conducerea societatii precum si indemnizatiilor celor din consiliul de administratie,care fac imposibila o furnizare normala este totusi pre mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?