Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Argeş: Doi bărbaţi au ameninţat cu arma angajaţii unei săli de jocuri şi au furat 40.000 de lei

Doi bărbaţi cu feţele acoperite au ameninţat cu arma angajaţii unei săli de jocuri din Piteşti, duminică dimineaţă, reuşind să fure circa 40.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, fapta a fost comisă înainte de ora 6,30. „Două persoane necunoscute au pătruns în incinta sălii de jocuri şi, sub ameninţarea unor arme, au imobilizat paznicul şi vânzătoarea, sustrăgând banii din încasările făcute în cursul nopţii”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Florin Popa.

Conform aceleiaşi surse, cei doi angajaţi ai sălii de jocuri nu au fost răniţi, însă femeia a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi efectuează cercetări pentru identificarea atacatorilor.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi bărbaţi mascaţi au pătruns în sala de jocuri şi i-au ameninţat pe angajaţi, apoi unul dintre ei a sustras banii din încasări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?