Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal – Final Four-ul Cupei a trecut, urmează cursa pentru play-off!

  • AHC Dunărea Călărași – CSM Focșani 2007 miercuri, 13 martie 2019, ora 17:30

Pentru handbaliștii focșăneni de la CSM 2007 play off-ul Cupei României, în care au avut evoluții foarte bune în fața unor mari forțe al handbalului românesc, a devenit istorie. Urmează ultimele cinci partide ale campionatului în care au ca obiectiv clasarea obținerea punctelor cu care să încheie sezonul regulat în zona locurilor de play-off. În acest moment, CSM 2007 se află pe locul al optulea cu 34 de puncte, cu 7 mai multe decât formația de pe locul 9, Minaur Baia Mare, pe care o va întâlni în Sala Polivalentă sâmbătă, 16 martie. Până atunci, handbaliștii pregătiți de profesorul Sandu Iacob vor juca în intermediara de mâine, 13 martie, în deplasare, cu AHC Dunărea Călărași. Va fi o partidă foarte grea, călărășenii fiind în ultimii ani – ca și în actuala ediție de campionat, între protagoniștii întrecerii interne.

Sunt pe locul al cincilea și își vor dori să câștige și să adune încă 3 puncte, deoarece pentru ea urmează o serie de jocuri cu grad foarte mare de dificultate în următoarele patru etape. Serie care ar putea începe chiar de mâine seară, când Dunărea va juca în compania CSM 2007 care va merge la Călărași pentru punct sau puncte. Între echipele Focșaniului și Călărașiului au fost mereu jocuri echilibrate, încheiate cu rezultate strânse. În ultimele cinci întâlniri, fiecare formație a câștigat de câte două ori iar o dată, la Călărași, în returul campionatului trecut, a fost egal, 21-21. Pentru meciul de mâine seară, profesorul Sandu Iacob are la dispoziție întreg lotul pe care l-a folosit în cele două jocuri din Final Four. În finala mică de duminică, au fost odihniți Shota Tevzadze, Marius Ragea, care nu au fost în lot, iar Mihăiță Miroiu, Valentin Pătru, Bogdan Moisă, au fost folosiți foarte puțin sau deloc. Altfel spus, focșănenii pot prezenta la Călărași cele mai bune formule de echipă și pot să se bată pentru un rezultat favorabil.

Partida va fi condusă de constănțenii Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu iar observarea va fi asigurată de Gheorghe Bejinariu, din Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?