Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O femeie a ajuns la UPU Focșani după ce A BĂUT CLOR

Mai multe tinere au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, în cursul zilei de sâmbătă, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice sau ale unor accidente rutiere. O femeie în vârstă de 24 de ani, din comuna Tătăranu, a ajuns la UPU sâmbătă, în jurul orei 10.53, cu multiple contuzii, după ce în urmă cu mai multe zile fusese implicată într-un accident rutier. Potrivit buletinului de presă al spitalului, pacienta nu s-a internat.

O tânără în vârstă de 21 de ani, din Brăila, a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la UPU, cu dureri la nivelul urechii stângi, ca urmare a unei alercații fizice în care a fost implicată. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, pacienta nu s-a internat. În cursul aceleiași nopți, o femeie de 29 de ani, din comuna Bordești, s-a prezentat la UPU cu diagnosticul de traumatism de piramidă nazală prin agresiune. Pacienta nu a fost internată. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:56, la UPU Focșani a ajuns o adolescentă de 16 ani, din Focșani, care prezenta traumatism cranio-facial și contuzie de umăr stâng prin agresiune. Potrivit buletinului de presă al spitalului, pacienta a refuzat internarea.

Și în cursul zilei de duminică, la UPU Focșani s-au prezentat mai multe victime ale agresiunilor fizice, dar și o femeie care a încercat să-și pună capăt zilelor. Astfel, o femeie în vârstă de 36 de ani, din comuna Fitionești, a fost adusă duminică la UPU, în jurul orei 12:30 și, potrivit buletinului de presă al spitalului, prezenta „ingestie voluntară de clor, tulburare depresivă persistentă, agitație psihomotorie, fără leziuni buco-faringiene”. Pacienta a fost internată la Psihiatrie.

De asemenea, doi adulți și un minor în vârstă de 8 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, în cursul zilei de duminică, după ce au fost victime ale unor agresiuni fizice. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Prahuda, comuna Paltin, care prezenta „fractură în treimea proximală, femur stâng prin traumatism cranio-cerebral prin agresiune“, a fost internat în cadrul secției de Ortopedie. Băiatul de 8 ani, din Focșani, a fost adus la UPU cu diagnosticul de „traumatism abdominal  prin agresiune”, după ce, potrivit buletinului de presă al spitalului, fusese victima unei agresiuni în urmă cu trei zile. Pacientul nu a fost internat.

Tot duminică, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Odobești, s-a prezentat la UPU cu  traumatism cranio-cerebral acut închis prin agresiune, traumatism toracic cu fractură arc costal C8 stâng, dar a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?