Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: De 1 Martie, flori pentru doamne şi domnişoare din partea preşedintelui Marian Oprişan

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a oferit vineri flori reprezentantelor sexului frumos, cu ocazia Zilei Mărţişorului, prin intermediul mai multor tineri, în frunte cu vicepreședintele Cristian Dănuț. Au fost oferite 10 mii de lalele doamnelor și domnișoarelor. Ca şi în anii trecuţi, emisarii preşedintelui Marian Oprişan au oferit flori reprezentantelor sexului frumos din Focșani, Adjud, Panciu, Odobeşti, Mărăşeşti. „Primăvara, cea aducătoare de bucurie și voie bună, a sosit și în Vrancea. Pentru a le face  ziua de 1 Martie mai frumoasă, conducerea Consiliului Județean Vrancea a adus un strop de bucurie doamnelor și domnișoarelor din județul Vrancea. Vă dorim o primăvară frumoasă, plină de bucurie și speranțe!“, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook a Consiliului Județean.

În municipiul Adjud, printre emisarii preşedintelui Marian Oprişan s-a aflat viceprimarul Claudiu Cristea, care a ţinut să le ureze doamnelor şi domnişoarelor, în numele preşedintelui Marian Oprişan, o primăvară frumoasă cu multă sănătate şi împliniri.

La acţiunea organizată în oraşul Odobeşti, primarul Daniel Nicolaş a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din partea preşedintelui Marian Oprişan. „Ca în fiecare an, doamnele și domnișoarele din Odobești au primit flori cu ocazia zilei de 1 Martie din partea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan“, a precizat primarul Daniel Nicolaș.

Și la spital a venit primăvara! Managerul Constantin Mîndrilă a dăruit flori cadrelor medicale și pacientelor din partea președintelui Marian Oprişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?