Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

VIDEO: Explozie de bucurie în Egipt după ce Rami Malek a câştigat Oscarul pentru ”cel mai bun actor”

Egiptenii şi-au exprimat bucuria luni după ce Rami Malek a câştigat Oscarul la categoria ”cel mai bun actor”, pentru interpretarea lui Freddie Mercury în filmul biografic ”Bohemian Rhapsody”, informează dpa. „Sunt fiul unor imigranţi din Egipt”, a declarat Malek, primul actor de origine egipteană care câştigă un Oscar, la ceremonia de duminică. „Sunt prima generaţie americană şi o parte din povestea mea se scrie chiar acum”, a adăugat vedeta.

Egiptenii au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-l felicita pe Malek pentru performanţa sa şi a-şi manifesta bucuria pentru reuşita acestuia de la Oscaruri. „Ţara noastră este fantastică”, a comentat jurnalistul egiptean Khaled Salah. „Genele egiptene au câştigat Oscarul printr-un tânăr mândru de originile sale egiptene”, a adăugat acesta. „Fiul Egiptului a reuşit”, a scris fericit pe Twitter un alt utilizator. „Este o mândrie pentru arabi şi un star la hollywood. Felicitări, Rami!”. „Felicitări, te-am sprijinit şi m-am mândrit întotdeauna cu tine”, a comentat într-un tweet un alt utilizator. „Oscarul lui Malek confirmă faptul că fiii de imigranţi… sunt un rezervor de talente şi o sursă de inspiraţie pentru această naţiune”, a scris la rândul său pe Twitter Essam Heggy, un astrofizician egiptean care locuieşte în Los Angeles.

La rândul său, ministra pentru imigraţie Nabila Makram l-a felicitat, într-o declaraţie, pe Malek pentru Oscarul obţinut. În ianuarie, Malek a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun actor pentru acelaşi rol din „Bohemian Rhapsody”, fiind al doilea egiptean care câştigă un Glob de Aur după regretatul Omar al-Sharif – recompensat de trei ori, inclusiv pentru „Lawrence of Arabia” şi „Doctor Zhivago „.

Malek a devenit cunoscut pentru interpretarea lui Elliot Alderson în serialul „Mr. Robot”, care i-a adus un Emmy în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?