Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Gwyneth Paltrow a intentat proces unui bărbat care o dăduse în judecată pentru un accident la schi din 2016

Actriţa Gwyneth Paltrow a intentat proces unui optometrist pensionar care o dăduse în judecată pentru un accident la schi din 2016, informează BBC. Luna trecută, Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a dat-o în judecată pe Paltrow cerându-i daune de 3,1 milioane de dolari. Pensionarul a declarat că actriţa a dat peste el pe o pârtie de schi din Utah, provocându-i leziuni cerebrale şi rupându-i mai multe coaste. Avocatul lui Paltrow susţine însă că Sanderson este cel vinovat pentru acest incident, iar procesul este doar „încercare de a exploata celebritatea şi bogăţia actriţei”.

Potrivit bărbatului, actriţa schia cu o viteză pe care nu a mai putut-o controla atunci când l-a lovit din spate pe o pârtie pentru începători la 26 februarie 2016. El povesteşte că a fost aruncat în zăpadă şi şi-a pierdut cunoştinţa, rămânând în urma accidentului cu leziuni cerebrale, pierderi de memorie pe termen scurt şi patru coaste rupte. De asemenea, bărbatul susţine că în urma acestui incident, a început să aibă şi tulburări de personalitate.

Potrivit declaraţiei făcute de actriţă la intentarea procesului, Sanderson a fost cel care a lovit-o puternic din spate, apoi şi-a cerut scuze şi a asigurat-o că nu este rănit. „Imediat după coliziune, el s-a ridicat şi i s-a adresat lui Paltrow. Ea s-a supărat că a lovit-o, apoi el şi-a cerut scuze”, se susţine în declaraţia depusă la intentarea acestui nou proces.

Bob Sykes, avocatul lui Sanderson, a răspuns la darea în judecată a clientului său printr-o declaraţie scrisă trimisă Reuters. „Declaraţia făcută de doamna Paltrow potrivit căreia domnul Sanderson a lovit-o din spate este falsă”, a precizat acesta. „Paltrow l-a lovit pe Sanderson din spate (…) Este regretabil că Paltrow nu spune adevărul despre ceea ce s-a întâmplat”, a adăugat el.

În procesul intentat bărbatului, Paltrow cere daune simbolice în valoare de un dolar american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?