Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Baschet U 16 – Focșănenii încheie turul cu cel mai dificil adversar!

 

– CSM 2007 LPS Focșani – CSM București, sâmbătă, 23 februarie, ora 12:00

Echipa de baschet juniori U 16 a CSM 2007 LPS Focșani are un parcurs ireproșabil în etapa semifinală A a campionatului național. Tinerii baschetbaliști antrenați de profesorii Petruț Mihai și Florin Munteanu au câștigat toate cele patru jocuri disputate până acum: 70-26 cu Phoenix Știința Constanța în deplasare, 72-50 cu CSO Voluntari acasă, 72-40 cu CSS Iași în deplasare și 77-52 în Sala Polivalentă cu Sevlar Ploiești. Cu excepția formației din Constanța, care a pierdut la scoruri mari toate meciurile și este, indiscutabil, sub nivelul colegelor de grupă, celelalte adversare ale CSM 2007 LPS sunt grupări puternice, fiecare având argumente de calitate pentru a pretinde un loc în turneul semifinal A1, în care vor accede șase echipe. Adică primele trei din fiecare grupă semifinală A.

Focșănenii le-au întâlnit – și le-au întrecut pe toate, cu excepția CSM București, cu care vor juca sâmbătă, 23 februarie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă. Bucureștenii au jucat – și au pierdut cu 74-75 la Iași, și au câștigat în fața Phoenix Știința Constanța și CSO Voluntari și se anunță a fi cel mai redutabil competitor pentru CSM 2007 LPS Focșani în cursa pentru intrarea între primele șase ale campionatului.

În meciul de sâmbătă, ultimul al turului etapei semifinale A, gazdele pornesc având prima șansă la victorie, însă oaspeții, foști lideri în grupa de calificare, vor juca pentru a reuși mai mult au făcut în Sala Polivalentă Voluntariul și Sevlarul! Însă Denis Miron și colegii săi, toți, valoroși, alcătuind o echipă în cel mai bun sens al cuvântului, și care au avut fulminante finaluri de meci până acum, au resursele pentru a câștiga și a-și asigura, astfel, în proporție foarte mare promovarea în etapa superioară a competiției. O pot face și cu susținerea unui public bun cunoscător al baschetului și atașat formației, așa cum a dovedit de-a lungul actualei ediții de campionat, ca și în perioada de când această echipă a fost formată și a început să crească în vârstă și în nivelul performanțelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?