Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Panou TV în Piața Unirii pentru turneul final al Cupei României la handbal masculin

Focșaniul se pregătește pentru cel mai important eveniment sportiv al anului – „Final Four”, turneul final al celor patru echipe calificate în semifinalele Cupei României la handbal masculin. Cea mai importantă competiție handbalistică intercluburi organizată de Federația Română de Handbal pe parcursul unui an se va desfășura în weekend-ul 9 – 10 martie, în Sala Polivalentă din Focșani. Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a avut, ieri, o primă întrevedere cu reprezentanții Federației Române de Handbal, ai DJTS Vrancea, Inspectoratului de Jandarmi Vrancea, ai unor firme private de pază, ai Poliției Locale și directorul clubului CSM 2007 Focșani, pentru a pune la punct, din timp, cele mai importante detalii în ceea ce privește organizarea cu succes a competiției.

Echipa municipiului, CSM 2007 Focsani, s-a calificat, pentru prima oară în istorie, în „careul de ași” al prestigioasei competiții, într-o companie selectă din care mai fac parte echipe ca Steaua București, Dinamo București și Politehnica Timișoara. Vor fi asigurate toate măsurile de ordine publică pentru siguranța spectatorilor și evitarea incidentelor pe toată desfășurarea turneului, mai ales între galerii, înainte, în timpul și după finalul meciurilor. De asemenea, având în vedere amploarea evenimentului și numărului mare de cereri de bilete, pentru evitarea aglomerației din zona Sălii Polivalente, cel mai probabil, în Piața Unirii vom amplasa un ecran tv unde vor putea fi urmărite în direct toate cele 4 meciuri ale turneului, arată primarul Cristi Misăilă.

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 este în Final Four –ul Cupei României Fan Curier la handbal masculin, după ce, pe 16 decembrie, a învins, în sferturile de finală, CS Universitatea Craiova. Calificarea între primele patru echipe ale Cupei României reprezintă o premieră pentru echipa focșăneană. Focșănenii vor avea ca adversare echipe puternice, Dinamo București, Steaua București și Politehnica Timișoara.

Localitatea de desfășurare a competiției a fost stabilită în urma tragerii la sorți. Patru bilete cu numere de la 1 la 4 au fost introduse într-o urnă și reprezentantul fiecărei echipe a extras un bilet. Echipa care a extras numărul 1 a avut primul drept la opțiunea de organizare a turneului. Dacă CSM Focșani 2007 ar fi refuzat, dreptul de organizare revenea echipei care a extras numărul 2. Dacă și în acest caz exista refuz, se mergea mai departe până la epuizarea celor patru numere. În cazul în care nici o formație nu ar fi fost interesată, locul de disputare a turneului de patru urma să fie stabilit de Federația Română de Handbal.

 

Sursa foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?