Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO! Controale ale poliției soldate cu dosare penale, amenzi și produse contrafăcute CONFISCATE

Acțiune desfășurată de către polițiști pe raza municipiului Focșani

La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Poliției mun. Focșani, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza pe raza municipiului, în vederea identificării persoanelor fizice și juridice care comercializează produse contrafăcute.

Cu această ocazie, au fost efectuate 17 controale pe linia respectării prevederilor Legii nr. 84/1998 Rep., privind mărcile și indicațiile geografice, fiind identificate astfel 146 de articole de încălțăminte și 36 de articole de îmbrăcăminte care purtau denumirea și însemnele unor mărci înregistrate, bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea totală a acestora este de 16.280 lei.

În urma activităților desfășurate au fost întocmite 8 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 90, alin. 1, lit. b) din Legea nr. 84/1998 Rep. De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6500 de lei și a fost confiscată suma de 580 de lei.

Polițiștii specializați în combaterea acestor genuri de infracțiuni vor continua să desfășoare activități pe raza județului, pentru prevenirea comercializării de produse piratate / contrafăcute și asigurarea climatului de legalitate.

Sursa text și foto: IPJ Vrancea, 7 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?