Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Baschet: Cuplaj în Polivalentă!

 

  • CSM 2007 – LPS Focșani U 16 – CSO Volutari U 16, de la ora 14:00 și CSM Focșani 2007 – Rapid București, Liga Națională, de la ora 17:00

 

Sala Polivalentă va găzdui astăzi, 2 februarie, un cuplaj baschetbalistic ce se anunță a fi de mare calitate! Și cu spectacol garantat, pentru că se vor confrunta echipe de valori apropiate: de la ora 14.00, în grupa semifinală a fazei semifinale A a campionatului național U 16, CSM 2007 – LPS Focșani și CSO Voluntari, iar de la ora 17:00, se vor afla față în față echipele CSM Focșani 2007 și Rapid București din grupa Albastră a Ligii Naționale.

Juniorii Focșaniului vor avea în față o formație puternică, un gen de selecționată alcătuită din jucători foarte buni, aspirantă la unul dintre locurile ce duc în Turneul final 1 A și care în prima etapă a câștigat întâlnirea cu valoroasa grupare a Sevlar Ploiești. Focșănenii care au, la rândul lor, același obiectiv, al promovării în turneul final 1 A, vin după ce au câștigat categoric în etapa trecută la Constanța meciul cu Phoenix Știința. Denis Miron și colegii săi, mai mulți cu evoluții în echipa de Ligă Națională, au suficiente argumente pentru a pretinde – și a obține – victoria în meciul de astăzi!

Seniorii CSM 2007 se vor afla față în față cu o formație pe care au întrecut-o și la București și în Sala Polivalentă în prima fază a campionatului Ligii Naționale. Aparent, misiunea focșănenilor ar trebui să fie ușoară! În fond, jucătorii pregătiți de Petruț Mihai și Florin Munteanu pot avea dificultăți mari să câștige încă o dată un meci cu rapidiștii bucureșteni. Aceștia s-au impus în prima etapă a grupei Albastre în partida cu CSM Sighetu Marmației, echipa care avea apoi să dispună la 30 de puncte de CSM 2007.

Se anunță a fi o dispută foarte strânsă, dar cred că gazdele nu vor rata șansa de a se distanța de Rapid, singura echipă care îi poate periclita clasarea la finalul jocurilor din grupă pe unul dintre primele patru locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?