Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Seniorii Clubului Unirea Focșani, în vizită la mănăstiri

Asociația Clubului Seniorilor Unirea Focșani a sărbătorit Retro Revelionul 2019 la o pensiune din Piatra Neamț. Plecarea din Focșani a fost în ziua de 20.01.2019, ora 8.00. Ajungând la Bacău, am vizitat Observatorul Astronomic „Victor Anestin“ Bacău, după care, în drum spre Piatra Neamț, am vizitat Mănăstirea Bistrița și ne-am cazat la Pensiunea Boema, unde am petrecut o seară de vis.

A doua zi am vizitat Mănăstirea Văratec și Agapia, iar seara, după servitul cinei, am petrecut din nou până la miezul nopții, ca în tinerețe. În a treia zi am plecat, de dimineață, de la pensiune și am vizitat Muzeul de Istorie și Arheologie Cucuteni, construit între anii 1928 – 1930, fiind expuse în muzeu diferite produse din ceramică și pământ ars, vechi de mii de ani.  Am vizitat și orașul, dar a început să ningă și fiind foarte frig, ne-am îmbarcat în autocar și am plecat spre casă.

Această excursie a fost organizată și dirijată de doamna Elena Năstase, șefa Clubului Unirea Focșani, căreia îi mulțumim și pe această cale și sperăm să mai organizeze astfel de excursii atât în țară cât și în străinătate.

 

Isofache Culică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?