Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Focșănenii încep cea mai importantă parte de sezon din existența echipei!

 

  • CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Focșani 2007, astăzi, de la ora 18:00, în sala Horia Demian

Echipa de handbal seniori a Focșaniului începe, astăzi, cea mai importantă jumătate de sezon din existența sa! Este o jumătate de an în care handbaliștii de la CSM 2007au de consolidat locul de play-off pe care se află după 14 etape, adică mai mult de jumătatea sezonului regulat. Va fi o întreprindere dificilă pentru că adversarele directe, în primul rând, Minaur Baia Mare sunt concurente puternice, bine pregătite din toate punctele de vedere. Focșănenii au un program mai avantajos în următoarele două etape după care, în condițiile în care își fructifică fără deranjamente plusul de valoare, poate lua o distanță rezonabilă față de locul al nouălea, primul al play-uot-ului!

La Cluj Napoca, pe terenul ultimei clasate, echipa antrenată de profesorul Sandu Iacob nu poate avea vreo dificultate în a se impune! În tur, în Polivalentă, gazdele au terminat meciul cu 14 goluri avans, ceea ce indica o diferență netă de calibru între cele două combatante. Între timp, clujenii nu au crescut în forță de joc astfel încât să emită pretenții la victorie în partida de astăzi. Însă și în handbal, ca și în alte sporturi de echipă, un joc nu seamănă cu altul și orice este posibil să se întâmple. Mai puțin, totuși, ca Universitatea să bată pe CSM 2007!

Formația focșăneană a avut un program de pregătire dens, în care a fost foarte bine antrenată fizic de profesorul Alexandru Acsinte și tehnico-tactic de profesorii Sandu Iacob și Bogdan Voica. Iar în meciurile amicale a arătat că este pregătită pentru un parcurs bun în campionat. Altfel spus, La Cluj-Napoca, astăzi, focșănenii sunt obligați să câștige pentru că au tot ce le trebuie pentru aceasta. Iar în etapa viitoare, duminică, 3 februarie, CSM 2007 va întâlni în Polivalentă pe CSM Bacău, o altă formați de care poate trece.

Partea de sezon care începe astăzi este foarte importantă pentru echipa Focșaniului, calificată în premieră absolută pentru handbalul vrâncean, în Final Four-ul Cupei României, programat la Focșani, unde vor mai juca Dinamo București, Steaua București și Politehnica Timișoara. Conducerea tehnică va ști, cu siguranță, să gestioneze parcursul echipei astfel încât la ora turneului final al Cupei României să handbaliștii focșăneni să se poată bate pentru mai mult decât prezența în Final Four.

Meciul dintre CS Universitatea Cluj-Napoca va fi arbitrat de Ionuț Tudor Ifrim și Ovidiu Alexandru Ilisei, din Piatra Neamț. Observarea va fi asigurată de Adrian Lupșa din Caraș Severin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?