Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal juniori 3 – Două reprize jucate complet diferit!


Handbaliștii juniori 3 ai LPS Focșani, pregătiți de profesorul emerit Lucian Tucan au evoluat duminică, 2 octombrie, la Bacău, în etapa a doua a ediției de campionat 2016-2017. În compania echipei Clubului Sportiv Școlar din orașul pe pe Bistrița, foarte tinerii handbaliști focșăneni au avut evoluții complet opuse în cele două reprize ale partidei. În prima parte au jucat dezamăgitor, au înscris de doar patru ori și au primit nouă goluri! Repriza a doua le-a aparținut oaspeților care au câștigat-o cu 12-8, insuficient pentru a aobține măcar egalul pe care l-ar fi meritat!
Pentru LPS Focșani au jucat Cătălin Sava, Daniel Nichițelea, Dragoș Cabalortă și jucătorii de câmp Gabriel Iorga, Ștefan Șăitan, Alexandru Bîrlă, Alin Iorga, Marius Duțulescu, Eduard Duțulescu, Alexandru Postelnicu, Răzvan Gheorghiță, Nedad Mijalkovic, Răzvan Boghian, Teodor Istrate și Florin Arbuni. Golurile focșănenilor au fost reușite de Gabriel Iorga – 6, Eduard Duțulescu – 5, Răzvan Gheorghiță – 3, Cosmin Duțulescu – 2.
Profesorul Lucian Tucan mi-a spus după jocul de la Bacău:”Jucătorii mei nu au crezut de la început în șansa lor. Au intrat foarte greu în joc și s-au trezit abia după pauză. Dacă jucam în ambele reprize cum am făcut-o în partea a doua, altul era rezultatul! Gazdele nu se așteptau la o replică atât de bună! Abia aștept returul pentru a le arăta băcăuanilor care este valoarea noastră adevărată!”
Duminică, de la ora 11,00 în Sala Polivalentă, juniorii 3 ai LPS Focșani vor întâlni în Sala Polivalentă pe Știința Municipal Bacău. 
    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?