Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori 2 – Focșănenii de la CSȘ, pe locul al doilea în turneul de la Vaslui!

 

  • Elevii antrenorului emerit Lucian Tucan au câștigat două dintre cele trei meciuri disputate

Lotul CSS Focșani:Nichițelea, Cabalortă, Bardan – portari, Boghian, Berbece, Eduard Duțulescu, Cosmin Duțulescu, Gabriel Iorga, Gheorghiță, Istrate, Ionel, Șeitan, Bîrlă, Mijalkovic, Postelnicu, Burcezan – jucători de câmp.

Antrenor, prof. Lucian Tucan

          Campionatul de handbal al juniorilor 2 se reia sâmbătă, 2 februarie, când CSS Focșani va juca în Sala Polivalentă, începând cu ora 11:00, cu LPS Buzău, în grupa valorică Speranța.

Pentru partea a doua a competiției, formația antrenorului emerit Lucian Tucan a fost în cantonament la Vatra Dornei apoi a revenit la Focșani unde s-a pregătit în Sala Polivalentă. Focșănenii au avut și trei jocuri de pregătire, în Cupa Unirii, la Vaslui, la finalul săptămânii trecute, când au câștigat cu 27-22 în fața CSS Călărași și 51-31 în partida cu CSM Ploiești și au fost întrecuți cu 35-31 de LPS Vaslui. Toate cele trei partenere de întrecere sunt calificate în grupa valorică Valoare, de care focșănenii au fost foarte aproape la finalul primei faze a campionatului.

CSS Focșani s-a clasat pe poziția a doua în Cupa Unirii, arătând că locul lor ar fi fost mult mai aproape de adevăr în grupa Valoare! Focșăneanul Vlad Berheci a fost declarat cel mai tehnic jucător al turneului de la Vaslui.

După competiție, profesorul Lucian Tucan mi-a declarat: ”Chiar dacă am pierdut un meci, am fost mulțumit de evoluția băieților. Au jucat la alt nivel decât în prima parte a campionatului. Am jucat altceva! Lucrurile au mers bine și cred că băieții și-au dat seama că valoarea lor este peste nivelul grupei Speranța și că pentru viitor pot recupera ca performanță ceea ce au ratat în acest an!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?