Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO: Jeff Bridges alimentează zvonurile despre o continuare a filmului ”The Big Lebowski”

Starul hollywoodian Jeff Bridges a alimentat speranţele fanilor săi legate de realizarea unei continuări a filmului „The Big Lebowski”, după ce a publicat pe Twitter o înregistrare video, în care actorul american reinterpretează personajul principal din acel film-cult, informează DPA

Într-o înregistrare video cu durata de 15 secunde, Jeff Bridges, în vârstă de 69 de ani, apare îmbrăcat la fel ca The Dude, personajul pe care l-a interpretat în filmul din 1988. Actorul nu rosteşte niciun cuvânt, însă îşi coboară ochelarii de soare în timp ce priveşte spre camera de filmat şi apoi chicoteşte, înainte de a ieşi din cadru. „Nu poţi să trăieşti în trecut, omule. Rămâneţi pe recepţie”, a scris Jeff Bridges într-un mesaj care însoţeşte acea înregistrare.

Videoclipul anunţă şi data – 3 februarie – la care va avea loc ediţia din acest an a Super Bowl, alimentând astfel speculaţiile apărute pe reţelele de socializare potrivit cărora acea continuare a filmului „The Big Lebowski” ar urma să fie anunţată în mod oficial în una dintre reclamele ce vor fi difuzate în pauza finalei campionatului de fotbal american. Speculaţiile despre acest sequel au apărut imediat după a 20-a aniversare a filmului, în octombrie, când Jeff Bridges s-a reunit cu ceilalţi actori principali din distribuţia lungmetrajului „The Big Lebowski”. Interesul publicului faţă de Super Bowl, un veritabil spectacol anual prin care se stabileşte echipa care câştigă campionatul de fotbalul american, dar şi faţă de reclamele difuzate în timpul galei, a început deja să se manifeste în Statele Unite.

Producătorul american de bere Budweiser şi-a lansat deja reclama sa din sezonul de iarnă, care conţine şi în acest an tradiţionalii cai din rasa Clydesdale. Clipul publicitar beneficiază de un fundal sonor asigurat de cântecul „Blowin’ in the Wind”, interpretat de Bob Dylan, şi debutează cu o scenă în care un dalmaţian stă într-o căruţă trasă de cai pe un câmp agricol. Camera de filmat trece apoi de la imaginea câinelui care se bucură de briză la un cadru mai larg, ce prezintă căruţa în timp ce trece pe lângă mai multe turbine eoliene. „Vântul nu s-a simţit niciodată mai bine”, este sloganul folosit de compania Budweiser, ai cărei reprezentanţi afirmă că produc în prezent bere „cu electricitate regenerabilă 100%, furnizată de puterea vântului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?