Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Steve Carell şi Netflix vor lansa ‘Space Force’, o parodie inspirată dintr-o decizie a preşedintelui Trump

Steve Carell, protagonistul comediei ‘The Office’, şi Greg Daniels îşi vor uni forţele pentru a crea un nou seral intitulat ‘Space Force’, o parodie inspirată din decizia preşedintelui Donald Trump de a crea o forţă militară destinată operaţiunilor în spaţiu, relatează joi EFE. Platforma Netflix a precizat într-un comunicat că Steve Carell va juca rolul principal în această producţie cu un marcant ton comic. Actorul va fi totodată creator al formatului alături de Greg Daniels.

Acţiunea se desfăşoară în principal la locul de muncă al celor responsabili de crearea celei de-a 6-a divizii a forţelor armate şi care, potrivit deciziei lui Trump, va fi plasată la acelaşi nivel cu armata aerului, infanteriei, marinei şi pazei de coastă. Deocamdată nu se cunoaşte numărul de episoade ale primului sezon având în vedere că încă nu au fost scrise scenariile. Potrivit unor surse consultate de revista de specialitate The Hollywood Reporter, onorariul pe care îl va primi Carell pentru acest serial va constitui un nou record deoarece va depăşi un milion de dolari per episod, cea mai mare sumă de până acum acordată distribuţiei serialului CBS ‘The Big Bang Theory’. Este vorba de o reîntoarcere la televiziune a lui Carell după şapte sezoane ale serialului ‘The Office’ difuzat de NBC.

Steve Carell, al cărui nume figurează pe afişele din cinematografe ale filmelor ‘Beautiful Boy’, ‘Vice’ şi ‘Welcome to Marwen’ va fi totodată invitatul special al unei noi producţii realizate de Apple în colaborare cu Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon.

În iunie anul trecut, preşedintele Donald Trump a cerut crearea unei forţe militare dedicate operaţiunilor din spaţiu, pentru a garanta „dominaţia” SUA în cosmos şi a contracara progresele realizate de China şi Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?