Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Sofia Coppola şi Bill Murray vor colabora din nou la un film produs de Apple

Tânăra regizoare Sofia Coppola şi actorul Bill Murray, care au cules aplauzele criticii cu aclamatul ”Lost in Translation” (2003), vor colabora din nou la filmul ”On the Rocks”, care va marca debutul gigantului Apple în producţia cinematografică, potrivit site-ului de specialitate Deadline citat miercuri de EFE. Actriţa Rashida Jones va face şi ea parte din distribuţia acestui film care prezintă reîntâlnirea la New York dintre o tânără mamă şi tatăl ei aventurier şi seducător.

Coppola şi Murray au triumfat în 2003 cu ”Lost in Translation”, un aclamat şi melancolic film ”indie” a cărui acţiune se desfăşoară la Tokyo şi care i-a servit tinerei actriţe Scarlett Johansson ca trambulină spre celebritate. ”Lost in Translation” i-a oferit un Oscar pentru cel mai bun scenariu original Sofiei Coppola, fiica celebrului regizor Francis Ford Coppola celebru pentru trilogia ”The Godfather” (Naşul). După ”Lost in Translation”, Coppola şi Murray au mai colaborat la ”A Very Murray Christmas” (2015), un film documentar difuzat de platforma digitală Netflix.

”On the Rocks” este primul proiect în coproducţie lansat de Apple împreună cu A24, după acordul semnat de ambele companii în noiembrie anul trecut pentru realizarea de filme. Apple are prevăzute multe producţii pentru micul ecran, pentru care a încheiat deja contracte cu vedete ca Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Damien Chazelle, Steven Spielberg, J.J. Abrams, Chris Evans sau Oprah Winfrey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?