Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Șoferi prinși BĂUȚI la volan de polițiștii vrânceni

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 12 ianuarie a.c., ora 23.50, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către un conducător auto despre faptul că autoturismul condus de acesta a fost acroșat din spate de un autoturism al cărui conducător auto părea a fi sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în trafic, polițiștii au identificat autoturismul în cauză iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, un bărbat de 21 de ani, a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 ianuarie a.c., ora 05.00, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au depistat un bărbat, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23 A, în localitatea Milcovul, sub influența alcoolului. Astfel, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate  mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 ianuarie a.c., ora 18.47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că un bărbat a condus un autoturism pe DN2-E85, din direcția Adjud – Tișița, iar la intrare în localitatea Călimănești, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, rezultând avarierea ambele autovehicule. Cel în cauză a fost identificat de polițiști iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

IPJ Vrancea, 14 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?