Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Handbaliștii juniori 2 de la CSS Focșani se pregătesc la Polivalentă!

– Campionatul va fi reluat la 3 februarie

 

Handbaliștii juniori 2 ai CSS Focșani, elevii antrenorului emerit Lucian Tucan, nu au avut vacanță după încheierea jocurilor din prima parte a campionatului național. Cu o pauză de trei zile ”care nu putea fi numită vacanță”, așa cum mi-a spus profesorul Tucan, echipa s-a pregătit fără întrerupere. Au fost un stagiu montan, la Vatra Dornei și antrenamentele din Sala Polivalentă, care vor continua până la reluarea campionatului.

Focșănenii, clasați pe locul al patrulea în seria B a campionatului vor juca în continuare în grupa Speranță din care vor mai face parte fostele colege de grupă LPS Buzău, CSS Tecuci, CS OK Sport Onești, cărora li se vor adăuga LPS Suceava, LPS Botoșani clasatele de pe locurile 4 și 5 în grupa A în prima parte a competiției.

La finalul întrecerilor din grupa Speranță, primele două clasate vor participa la turneul final. CSS Focșani, care și-a risipit, în mod surprinzător șansele pentru urcarea în grupa Valoare, poate recupera la imagine printr-o evoluție foarte bună la Speranță, categorie pe care o poate câștiga, pentru că are argumente handbalistice solide în acest sens.

La antrenamentul de ieri din Sala Polivalentă, de unde au fost surprinse imaginile ce însoțesc textul, au participat toți jucătorii din lot, nici unul neavând probleme de sănătate.

Campionatul va reîncepe la 2 februarie și va continua cu etape la 9 februarie, 2 martie, 9 martie, 26 martie, 23 martie, 30 martie, 3 aprilie, 6 aprilie, 20 aprilie. Turneul final este prevăzut să aibă loc în perioada 29 mai – 2 iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?