Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Volei – Fetele Focșaniului, în plină perioadă de pregătire pentru partea a doua a campionatului!

Echipa de volei senioare a Focșaniului se află în plină perioadă de pregătire pentru partea a doua a campionatului. Competiția va fi reluată la 19 ianuarie, când CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la CSM Unic Piatra Neamț. Până atunci, echipa focșăneană se a antrenează la Focșani, în sălile de la Colegiul Tehnic Edmond Nicoau și Liceul cu Program Sportiv. Au fost perfectate și două jocuri amicale în care profesorul Marian Rădulescu va testa nivelul de pregătire al echipei înaintea reluării competiției divizionarelor A2.

La antrenamentul de aseară din sala LPS Focșani au fost prezente toate jucătoarele care au făcut exerciții de reacomodare la efort, dar au lucrat și cu mingea pentru că timpul scurt până la prima partidă oficială cere accelerarea ritmului de reintrare în formă de concurs. La pregătire a revenit după o pauză mai lungă, și junioara Delia Budeanu, în lot în returul campionatului trecut.

Conducerea echipei are în vedere aducerea unei jucătoare tinere, dar valoroase – linia a doua și fals – de la Știința Bacău, fostă componentă a Penicilinei Iași, care poate aduce un semnificativ plus în evoluția CSM Focșani 2007, așa cum a apreciat profesorul Marian Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?