Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și GALERIE FOTO: Focșănenii au preferat petrecerea de Revelion din Piața Unirii

Mii de vrânceni au petrecut la cumpăna dintre ani la spectacolul organizat în Piaţa Unirii din Focşani. Încă de la ora 19.30, Piața Unirii a fost „luată cu asalt” de focșăneni în special, de vrânceni în general, dar și de locuitori ai județelor învecinate. Astfel, în Piața Unirii au petrecut locuitori din Tecuci, județul Galați, sau din Râmnicu Sărat, județul Buzău, acestea fiind doar câteva exemple în acest sens.    Astfel, în deschiderea evenimentului care a marcat trecerea în noul an, cu începere de la ora 19.30, pe scena amplasată în Piața Unirii a urcat Ansamblul Folcloric Țara Vrancei, urmat de  Geta Postolache. Programul a continuat cu Laura Lavric, urmată de Iuliana Beregoi. Trupa Datina a cântat în Piața Unirii de la ora 21.30, iar Anda Adam a urcat pe scenă la ora 22.00. Bug Mafia a făcut spectacol în fața a câteva mii de oameni. Timp de 40 de minute rapperii au cântat cele mai frumoase și cunoscute piese ale lor.

Cea mai mare concentrare de persoane a fost prezentă în Piața Unirii în apropierea miezului nopții când pe scenă a urcat formația Opus. Pe 2 septembrie 1984, rockerii de la OPUS, lansau, în cadrul concertului de la Oberwart, melodia LIFE IS LIFE, care în vara lui 1985, devenea hit mondial.

Majoritatea celor prezenţi în Piața Unirii au avut la ei şi tradiţionala şampanie pe care au deschis-o la miezul nopţii pentru a ciocni un pahar alături de cei dragi. Ultimele minute ale anului 2018 au fost petrecute de miile de oameni urmărind un superb spectacol de artificii, un spectacol cu lasere și show-ul susținut de Trouble Dance Academy. Ultimele 10 secunde ale anului trecut au fost cronometrate în sens invers pe trei panouri uriaşe, vrâncenii numărând cu glas tare până la zero, momentul intrării în noul an. Petrecerea de la cumpăna dintre ani din Piața Unirii s-a încheiat la ora 1.00 cu recitalul susținut de Ro-Mania.

Prezentatorii evenimentului au fost Iuliana Tudor și Octavian Ursulescu.

VIDEO – George MARDARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?