Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Locuri de muncă pentru șomeri: 201 în Vrancea, 1.763 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat vacante 201 locuri de muncă la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cele mai multe oferte, 33, sunt pentru operator confecționer industrial, iar 23 de locuri de muncă sunt disponibile pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor. Pentru muncitori necalificați sunt 16 oferte, pentru lucrător comercial 12, iar 11 oferte sunt pentru vânzători. Pentru casieri sunt 8 oferte, pentru fierari betoniști 7, iar 6 oferte sunt pentru ambalator manual. Pentru zugrav, zidar, sudor și electrician sunt câte 5 oferte, câte 4 pentru barman și agent securitate și intervenție, câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru inginer mecanic și agent vânzări, iar câte 2 pentru încărcător – descărcător, manager de zonă, mașinist la mașini pentru terasament și consultant credite. Câte un post vacant este pentru cei de meserie șef serviciu și merceolog.

În Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt 1.763 locuri de muncă vacante, cele mai multe dintre acestea fiind în Germania. Astfel, câte 50 de locuri de muncă sunt vacante pentru sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni, 80 pentru personal curățenie, iar 2 pentru măcelari. În Irlanda sunt 60 de oferte pentru îngrijitori persoane și 10 pentru asistenți sociali, iar în Letonia sunt câte 20 de locuri de muncă vacante pentru lăcătuș mecanic, mecanic auto, tencuitor, instalator și zugrav, locurile de muncă fiind în Finlanda.

În Malta sunt 10 posturi pentru tehnicieni, iar în Marea Britanie 200 pentru muncitori industria piscicolă și 40 pentru infirmieri. În Olanda sunt vacante 10 posturi pentru muncitori în grădinărit, 25 pentru culegători ardei, iar 2 pentru arboricultori. În Polonia sunt doar 2 locuri de muncă declarate vacante, pentru zidari, în Spania sunt căutați 800 culegători căpșune – muncitori necalificați, în timp ce în Suedia se pot angaja 30 de culegători căpșune. În Slovacia sunt 12 oferte pentru sticlari, iar în Ungaria se poate angaja un manager de produs, dar și un agent vânzări.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?