Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Vrancea Dalbă: Ducu Bertzi și Paula Seling au cântat colinde în Piața Unirii

Ducu Bertzi și Paula Seling au cântat, sâmbătă și duminică, unele din cele mai frumoase colinde de Crăciun în Piața Unirii din Focșani, în cadrul evenimentului Vrancea Dalbă derulat de Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea, în perioada 6-27 decembrie.

Sâmbătă, Caravana lui Moș Crăciun cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun a revenit în Focșani, între orele 11.00-12.00, pe traseul Piața Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Independenței, Strada Mărășești, Strada Odobești, Strada Bicaz, Strada Bârsei, Bulevardul Gării, Bulevardul Unirii, cu oprire în Piața Unirii. Caravana este alcătuită din personaje specifice Sărbătorilor de Iarnă: Spiriduși, Reni, Crăciunițe, Oameni de Zăpadă, Moș Crăciun, etc. Între orele 12:00-14:00 și 17:30-19:00, în Piața Unirii, a avut loc un spectacol interactiv pentru copii cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun. Între orele 18.00-19.00 a cântat Ducu Bertzi cele mai frumoase colinde pentru cei prezenți în Piața Unirii. Tot sâmbătă, de la ora 17:00, la Sala Balada, a avut loc Festivalul Național al Datinilor și al Obiceiurilor de Iarnă.

Duminică, manifestările au debutat la ora 11.00 cu Caravana lui Moș Crăciun, care a putut fi văzută pe următorul traseu: plecare din Piața Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Independenței, strada Mărășești, Bulevardul Cuza Vodă, Strada Republicii, strada Mihail- Kogălniceanu, Strada Mr. Gheorghe Pastia, Bulevardul Unirii, cu oprire în Piața Unirii. Între orele 12:00-14:00 și 17:30-19:00 a avut loc, în Piața Unirii, un spectacol interactiv pentru copii cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun. Între orele 18.00-19.00, a cântat Paula Seling unele din cele mai frumoase colinde pentru cei prezenți în Piața Unirii.

Pe scena amplasată în Piața Unirii vor fi organizate spectacole speciale dedicate sărbătorilor de iarnă, în care vor predomina colindele și în zilele de 22, 23, 24, 25, 26 și 27 decembrie. Pe scena din Piața Unirii vor urca mai mulți artiști de top: sâmbătă, 22 decembrie – Elianne și Mircea Vintilă; duminică, 23 decembrie – Raluca Angel și Geta Burlacu; luni, 24 decembrie – Distinto; marți, 25 decembrie – Fuego; miercuri, 26 decembrie – Ozana Barabancea; joi, 27 decembrie – Narcisa Suciu. De asemenea, Caravana lui Moș Crăciun cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun va fi prezentă în Focșani în toate zilelele când au loc și recitaluri.

În zona centrală a oraşului este organizat Târgul de Crăciun care va funcționa până pe 28 decembrie 2018. În cadrul Târgului de Crăciun puteţi cumpăra de la căruțele vieneze și căsuţele din lemn amenajate de jur-împrejurul Pieţei Unirii obiecte tradiţionale, dar şi produse alimentare specifice acestei perioade, din care nu vor lipsi dulciurile specifice sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?