Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: ÎN SPIRITUL CRĂCIUNULUI: POLIȚIȘTII VRÂNCENI CONTINUĂ CAMPANIA ”DĂRUIM BUCURIE”

Pentru că Moş Crăciun nu trebuie să rămână un vis neîmplinit şi pentru că bucuria pe care o primim atunci când dăruim este una specială, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea au trecut pragul mai multor familii din comunele Jariștea, Vânători, Slobozia Ciorăști, Popești, Cotești, Broșteni și Vârteșcoiu, cu speranţa că darurile oferite le vor aduce un strop de bucurie.

(Miercuri), 12 decembrie a.c., poliţiştii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au oferit cadouri mai multor copii din comuna Jariștea. Cu zâmbete în priviri, cu sclipiri în ochi, cei mici au aşteptat cu nerăbdare să deschidă pachetele trimise de Moş Crăciun special pentru ei, prin intermediul poliţiştilor. La fel, o mică bucurie în suflete și mai multe produse alimentare, care vor îmbogăți masa de sărbătoare a unor persoane vârstnice, au ajuns într-un cătun din comuna Popești, în cursul zilei de 11 decembrie a.c..

Astfel, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești și cei ai Secției 9 Poliție Rurală Odobești le-au trecut pragul pentru a le oferi un strop de căldură sufletească și cadouri specifice sărbătorilor de iarnă și unor familii din comunele Slobozia Ciorăști,Cotești, Broșteni și Vârteșcoiu.

Luni, 10 decembrie a.c.,  polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești  au oferit jucării, fructe, dulciuri și articole de îmbrăcăminte unor copii din comuna Vânători.

Campania, care are drept scop sprijinirea, în prag de sărbători, a celor aflaţi în nevoi va continua și în perioada următoare.

La rândul lor, copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii, zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţă calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

IPJ Vrancea, 12 decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?