Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Cine parchează pe strada Longinescu PRIMEȘTE AMENDĂ!

Focșănenii care parchează pe strada Longinescu vor fi sancționați de Poliția Rutieră pentru parcare neregulamentară deoarece spațiile respective nu sunt încadrate ca  locuri de parcare. Consilierii locali liberali și consilierul exclus din UNPR, Costel Bîrsan, nu au votat, ieri, proiectul referitor la 509 locuri de parcare situate pe mai multe străzi din municipiu, care trebuiau date în administrare societății Parking. Cu toate că acest proiect a fost propus dezbaterilor și votului aproape în fiecare ședință din acest an, de fiecare dată consilierii liberali și Costel Bîrsan s-au abținut, iar proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobat.

Nu a fost o excepție nici la ședința de ieri, cu toate insistențele consilierilor PSD, ale primarului Cristi Misăilă și directorului societății Parking, Nicușor Statache. Nu a contat nici informarea trimisă de Poliție prin care Primăria Focșani era informată că trebuie să dispară locurile de parcare amplasate pe carosabilul străzii Longinescu, deoarece acestea nu sunt clasificate ca locuri de parcare. Ca de fiecare dată, liberalii au început să tragă de timp și să caute motive pentru a nu fi de acord cu proiectul, de această dată spunând că vor să vadă fiecare loc de parcare, dacă este amenajat, trasat, înainte de a fi de acord cu trecerea acestuia la societatea Parking. De parcă în cele opt luni de zile de când se discută acest proiect nu au avut timp să le vadă și să ridice obiecții dacă nu ar fi fost corespunzătoare!

Mai mult, nu au fost de acord nici cu varianta propusă de primarul Misăilă, prin care să fie făcut un amendament și să fie date în administrarea Parking doar locurile de parcare unde nu sunt gropi, unde străzile au fost reabilitate, cum este cazul străzilor Longinescu sau Aurora. Nici această variantă nu a fost acceptată de liberali, procupați doar să se opună proiectelor inițiate de primarul Misăilă, fără să se gândească la cetățenii care au nevoie de aceste locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?