Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cântăreaţa Cardi B s-a despărţit de soţul ei, rapperul Offset

Interpreta de muzică rap Cardi B a anunţat miercuri că s-a despărţit după un mariaj ce a durat doar 15 luni de soţul ei, rapperul Offset, cu care are o fiică, născută în luna iulie, informează AFP. „Nu mai suntem împreună”, a explicat ea într-un mesaj video publicat pe contul ei de Instagram. „Ar putea să treacă mult timp” înainte ca procedura de divorţ să fie finalizată, a adăugat cântăreaţa.

Cardi B, fostă dansatoare de striptease, s-a căsătorit în secret cu rapperul Offset în septembrie 2017, înainte de a face publică această informaţie în iunie 2018. „Lucrurile nu mai merg între noi deja de mult timp”, a explicat artista de 26 de ani în acelaşi mesaj video. „Şi nu este vina nimănui, pur şi simplu nu ne mai iubim”. Cardi B, al cărei nume real este Belcalis Almanzar, ar fi trebuit să îşi înceapă săptămâna într-un tribunal din Queens, unde un judecător urma să îi comunice capetele de acuzare formulate împotriva ei după o bătaie ce a avut loc într-un club de striptease la sfârşitul lunii august. Însă ea nu s-a prezentat în instanţă, avocatul ei explicând că artista a trebuit să onoreze un angajament profesional. Mai exact, era vorba despre filmarea unui videoclip în Miami.

Judecătorul a amânat audierea pentru vineri şi l-a atenţionat pe avocat spunând că în cazul unei noi absenţe a artistei, va emite pe numele ei un mandat de arestare. Cardi B a fost deja pusă sub acuzare la începutul lunii octombrie pentru agresiune şi punerea în pericol a unei vieţi omeneşti, în cadrul aceleiaşi anchete. Prietenii alături de care se afla pe 29 august în Angels Strip Club, un club de striptease din cartierul newyorkez Queens, ar fi aruncat cu obiecte de mobilier spre alte persoane aflate în club, rănindu-l la nivelul picioarelor pe un angajat al stabilimentului.

Potrivit site-ului TMZ.com, Cardi B ar fi cerut anturajului ei să le bată pe două chelneriţe din club, bănuind că una dintre acestea ar fi avut o relaţie sexuală cu Offset, care susţinea un concert în aceeaşi seară alături de grupul lui, Migos. Renumită pentru obrăznicia şi francheţea discursurilor sale, cântăreaţa americană apare cu regularitate în presa mondenă începând cu luna septembrie. Cu ocazia unei petreceri organizate în marja Săptămânii Modei de la New York, ea a agresat-o pe cântăreaţa de rap Nicki Minaj, adresându-i un val de insulte verbale şi aruncând un scaun în direcţia ei, înainte de a fi imobilizată de agenţii de securitate.

Cardi B s-a ales cu un cucui pe frunte. Nicki Minaj, care nu a fost rănită în acel incident, a renunţat să depună plângere în instanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?