Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Actorul de comedie Kevin Hart, desemnat prezentatorul galei premiilor Oscar 2019

Actorul de comedie Kevin Hart va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Oscar desfăşurată în februarie 2019, a anunţat marţi actorul pe Instagram, potrivit Reuters. „Sunt atât de fericit să spun că în sfârşit mi-a venit rândul să prezint premiile Oscar”, a scris Hart. Oscarurile sunt considerate cele mai importante distincţii ale industriei cinematografice americane. „Şi noi suntem”, a răspuns pe Twitter Academia Americană de Film, instituţia care decernează premiile. „Bun venit în familie!”, se mai spune în mesaj.

Kevin Hart (39 de ani), care a jucat în pelicula ”Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017), îi succede prezentatorului de televiziune Jimmy Kimmel, gazda ceremoniei în 2018 şi 2017. „Sunt copleşit din simplul motiv că a fost unul dintre obiectivele mele atât de mult timp”, a scris Hart pe pagina sa de Instagram. Sarcina prezentării galei premiilor Oscar este una dintre cele mai prestigioase, dar se numără şi printre cele mai dificile din industria de divertisment întrucât amfitrionii trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor audienţei prezente în sală, dar şi a milioanelor de telespectatori care urmăresc transmisiunea televizată, presărată cu glume de actualitate şi poante din lumea filmului.

Kevin Hart este unul dintre puţinii actori de culoare care au prezentat premiile în istoria de 90 de ani a Oscarurilor, printre aceştia aflându-se Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr. Alegerea sa vine într-un moment în care Academia Americană de Film este monitorizată atent din perspectiva creşterii diversităţii membrilor săi precum şi în rândul peliculelor şi a performerilor nominalizaţi.

Nominalizările la Oscaruri vor fi anunţate la 22 ianuarie, iar ceremonia va avea loc la 24 februarie, în Hollywood, şi va fi transmisă în direct la televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?