Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Medic șef nou la Pediatria Spitalului Județean

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență are de câteva zile un nou medic șef. Medicul pediatru Mihaela Prodan ocupă funcția de medic șef al secției, după ce medicul Vasile Anuțoiu a împlinit vârsta de 65 de ani și nu mai poate ocupa această funcție. „Lângă noi astăzi este și șefa secției de Pediatrie, doamna doctor Prodan. Doamna doctor Prodan este de câteva zile șefa secției de Pediatrie. Domnul doctor Anuțoiu a împlinit 65 de ani și nu mai poate fi șeful secției de Pediatrie, însă nu a plecat din spital. Cu sprijinul doamnei doctor Prodan am preluat secția și iată că, încet încet, vom reuși și vom face această secție așa cum trebuie. Veți vedea în primăvară că o vom moderniza, în sensul că vom schimba geamurile, ușile, vom pune tarchet, vom vărui, vom schimba iluminatul, iar secția va arăta altfel”, a declarat ieri managerul Spitalului Județean de Urgență, Constantin Mândrilă, cu ocazia acțiunii derulate de Organizația Civică Vrancea, care a implementat proiectul „Artă și voluntariat în culorile copilăriei” .

2 COMENTARII

  1. Dar pe la UPU cand se vor face alte numiri? Si acolo omul sfinteste locul si poate mai dispar combinatiile pe linia consultatiilor oferite persoanelor care se prezinta si care daca nu sunt din combinatii stau si asteapta ca prostii.MA ESTI NEBUN !!!

  2. Sunt foarte multe cazuri in care boala cu care ajungi la UPU nu te ucide,ci te ucide umilinta la care esti supus de catre acest sistem medical,chiar daca prin Constitutia Romaniei este prevazut ca statul trebuie sa-ti asigure sanatatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?