Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Ionuț, 13 ani, vrea mâncare de la Moș Crăciun – Scrisoarea nr 2

          Dragă Moș Crăciun,

Ionuț, un copil de 13 ani, își dorește mâncare.… Și ar mai vrea îmbrăcăminte, caiete și ce îi mai trebuie la școală. Anul trecut, de Crăciun, voia sănătate și lemne pentru foc. Acum vrea mâncare. Oare cum să facem, Moșule, ca măcar anul viitor să vrea și el ce vor ceilalți copii ai lumii? Să vrea să fie fericit, să vrea un gadget, să vrea ultimul model de smartphone… sau ultimul model de la Nike. Am uitat, dragă Moșule, pentru copiii săraci nu există dorințe, ei trebuie să-și strige nevoile…să strige sărăcia, să-și strige foamea.

          Ionuț este un copil ce provine dintr-o familie cu 5 copii, două dintre surori sunt la liceu, el și celălalte două surori, de 4 și 7 ani, sunt încă în munții Vrancei, alături de părinți. Moșule, Ionuț nu a vrut să-ți scrie, de rușine, că familia lui a rămas fără porc, după ce animalul care avea să le asigura hrana peste iarnă, le-a murit. Dar îți spun eu, că bine le-ar mai prinde un porc și, poate, un telefon mai bunicel, ca să păstreze legătura cu fetele de la liceu. Ce zici, Moșule, crezi că e prea mult? Eu nu cred.

                   Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui Ionuț și, poate, familiei lui.

           “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?