Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Actriţa americană Meg Ryan s-a logodit cu rockerul John Mellencamp

Celebra actriţă americană Meg Ryan, în vârstă de 56 de ani, şi rockerul John Mellencamp, 67 de ani, s-au logodit, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. Actriţa, celebră pentru rolurile sale din comediile romantice „When Harry Met Sally…”, „You’ve Got Mail” sau „Sleepless in Seattle”, şi-a făcut publice planurile de nuntă printr-un desen simplu postat pe Instagram, în care sunt creionate stângaci două siluete însoţite de cuvântul „ENGAGED”.

În 2011, a fost pentru prima dată când a apărut zvonul privind o relaţie între Meg Ryan şi Mellencamp, însă după trei ani, cei doi s-au despărţit. În 2017, cuplul s-a împăcat şi cei doi par decişi să facă un pas înainte în povestea lor de dragoste. Meg Ryan a fost căsătorită anterior cu actorul Dennis Quaid, de care a divorţat după zece ani de convieţuire. Cei doi au împreună doi copii, un băiat de 18 ani şi o fată de 6 ani, adoptată din China.

Mariajul lor a luat sfârşit în 2001, după o scurtă şi răsunătoare idilă pe care actriţa a avut-o cu actorul australian Russell Crowe, pe platourile de filmare la „Proof of Life”. Pentru John Mellencamp este vorba de cel de-al patrulea mariaj, după căsătoriile cu Elaine Irwin, Victoria Granucci şi Priscilla Esterline.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?