Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Regal de judo în Polivalentă: ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”, ediția a 16-a!

  • Turneul de la Focșani, care a avut invitați de seamă, a fost câștigat de echipa Asociației Județene de Judo Vrancea

 

Turneul internațional de judo ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”, ediția a 16-a, a fost onorat sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 9:00, în Sala Polivalentă din Focșani de o consistentă participare. Au fost câteva sute de concurenți de la cele mai puternice cluburi din din România, dar și din Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina, care au avut prestații de foarte bun nivel tehnic și tactic, încheiate cu victoria echipei Asociației Județene de Judo Vrancea, ai cărei reprezentanți – sportivi U 15 și U 18 ai CS Unirea Focșani, CSS Focșani, LPS Focșani și CSM 2007- LPS Focșani – au obținut împreună șase medalii de aur, 3 de argint și 25 de bronz, așa cum este consemnat pe centralizatorul competiției. În clasamentul pe cluburi au urmat CSM Pitești și CSU Craiova. Despre rezultatele individuale ale judoka vrânceni, în numărul de mâine al cotidianului Monitorul de Vrancea!

”Memorialul Aurel Cîmpeanu” a fost un adevărat regal de judo împlinit și prin prezența pe saltelele de concurs, dar pentru a face demonstrații, a vicecampionului olimpic, campionului mondial și multiplului campion panamerican și al țării sale, Cuba, Asley Gonzalez, ca și a antrenorului Mikhail Kozitskiy, venit special din Statele Unite ale Americii. Cei doi, mari personalități ale judo-ului mondial, au arătat pe tatami, în compania unor parteneri români – unul dintre ei campionul de la CSȘ Focșani, Claudiu Neagu – care sunt cele mai productive execuții în disputa cu adversarii.

Sutele de judoka din tribunele Sălii Polivalente au urmărit cu mare interes demonstrația făcută de cei doi maeștri și, cu siguranță, vor fi reținut cum să facă să fie mai buni în concursuri și să obțină victoriile pentru care intră în luptă! Asley Gonzales le-a spus foarte tinerilor companioni de disciplină sportivă prezenți în Polivalenta focșăneană despre începuturile sale ca sportiv, despre reușitele și decepțiile sale, anulate prin muncă și încredere încheind cu observația că” există ceva mai puternic decât diamantul, mai puternic decât fierul, decât banii: voința! Cu voință, poți ajunge acolo unde îți propui!”

Asley Gonzales a susținut duminică, 11 noiembrie, la sala de judo a CSM Focșani 2007 din Bariera Brăilei, un stagiu de pregătire cu tinerii judoka participanți la memorial.

La competiția de la Focșani a fost prezent, alături din sportivii din țara sa, dar a făcut și premierea medaliaților, Excelența Sa domnul Mile Vasic, ambasadorul Bosniei-Herțegovina în Romnia.

Ca și în anii anteriori, au fost parte a Memorialului Lucian Grigoropol, fondatorul primei școli de judo din Vrancea, acum antrenor în SUA, marii campioni ai judoului românesc și mondial Alina Dumitru – și ca antrenoare a sportivilor de la Steaua București – și Adrian Croitoru. A premiat medaliații Constantin Nicolae, primul vicecampion mondial de judo al României.

”Memorialul Aurel Câmpeanu” a fost un regal și din perspectiva organizării asigurate de UMO Serv, ajunsă la 25 de ani de activitate, reprezentată de Marius Ulmeteanu și colegii săi, cu sprijinul cluburilor de judo din Focșani, al DJST Vrancea și al sponsorilor Pandora Prod, Mondo Travel, cu susținerea firmelor  Altdorf Tehnik, Carrefour Focșani, Crama Gîrboiu, Conf Binale Mălinoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?