Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Carmen Olteanu și Robert Apostol, Miss și Mister Boboc la Colegiul Valeriu D. Cotea

Elevii și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Valeriu D.Cotea Focșani i-au ales, aseară, pe cei mai frumoși și talentați boboci de clasa a IX-a, în cadrul concursului „Miss și Mister Boboc“. După mai multe probe de frumusețe, de demonstrare a cunoștințelor, de creativitate ori perspicacitate, Carmen Olteanu, de la clasa a IX-a F, și colegul său Robert Apostol au cucerit juriul și au primit titlurile de Miss și Mister. Pe locul II s-au clasat Annalisa Pascu, de la clasa IX-a F, și Nicholas Balaban, de la clasa a IX-a B. Pe locul III s-au clasat elevii Lavinia Senchiu, de la clasa a IX-a A, și Eduard Enache, de la clasa a IX-a F.

Juriul a mai acordat premii de popularitate și originalitate, astfel că toți concurenții au fost câștigători. ”Cu acest spectacol încheiem zilele Colegiului, mai ales că avem 10 ani de când purtăm numele academicianului ”Valeriu D.Cotea”. Toate ”stelele” s-au prezentat de nota zece și juriul a avut o misiune grea. Am văzut scenete de teatru, momente de pantomimă, am ascultat voci frumoase, am ascultat chitară bass. Vreau să vă mulțumesc pentru spectacolul oferit”, a spus profesoara Marilena Bărculescu, președinta juriului, și director adjunct al unității de învățământ.

Felicitări au primit concurenții și de la directorul colegiului. Profesorul Remus Paraschiv a apreciat faptul că organizatorii au avut grijă să ne reamintească faptul că suntem în an centenar. ”Vă felicit pentru tot spectacolul și mai ales pentru ideea pe care ați avut-o la final, cu partea de istorie, și să nu uităm că cea mai frumoasă poveste care rămâne este istoria”, a spus Remus Paraschiv, directorul Colegiului Valeriu D. Cotea.

Tema balului a fost una care să îi facă pe bobocii de clasa a IX-a să se simtă și să se comporte ca niște staruri. A fost o seară specială, mult așteptată, dar și binemeritată pentru toți cei prezenți la spectacol, elevi, părinți și profesori.

Balul Bobocilor Colegiului Tehnic Valeriu D. Cotea, ediția 2018, a avut ca temă „High School Stars!“. Organizatorii i-au invitat pe toți cei prezenți într-o lume a starurilor, a tinereții, a stării de vrajă, de trăire la superlativ, unică și de bucurie. Preț de câteva ore, elevii au uitat de grija notelor și a problemelor cotidiene și s-au bucurat de competiție, de talent și de probele inedite care i-au scos în evidență. Spectacolul a fost prezentat de elevii Ana-Maria Ciută, din clasa a XII-a G, și Dragoș Olaru, a XII-a E.

Cum elevii de clasa a XII-a au organizat evenimentul, și-au dorit ca balul să fie un eveniment deosebit, mai ales pentru bobocii care au pășit timid în viața de licean. În cadrul concursului, în schimb, au pășit grațioși, pe ritmuri de vals, cu care au încântat publicul. Mădălina Viziru, de la clasa XII-a D, a interpretat o melodie, timp în care concurenții s-au pregătit pentru prima probă din concurs, ținuta de zi.

Pentru titlul de miss și mister s-au întrecut într-o competiție exemplară șapte perechi. Probele au fost variate, de la cultură generală și perspicacitate până la etalarea ținutelor de seară și de zi. Între probe, elevii talentați la muzică sau dan, din cadrul liceului, au creat adevărate momente artistice spre bucuria celor prezenți în sală, iar Ana Olaru și Liviu Lazăr au emoționat publicul spectator cu un dans modern. Tot cu dans modern au impresionat și elevele Patricia Jiteanu și Andreea Gătej. Printre atâtea probe de cultură generală, momentele artistice au avut rolul de a completa tabloul unui spectacol reușit, ocazie cu care elevele Mădălina Viziru și Carmen Olteanu au interpretat câteva melodii. De partea artistică s-a ocupat și Florin Nichițelea, care a prezentat un moment de Beatbox. Trupa de majorete a liceului, Infinitum, coordonată de profesorul Stănel Saragea, a fost la înălțime și a oferit momente artistice deosebite.

Balul bobocilor de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea a fost coordonat de profesorii Monica Chiriac și Manuel-Liviu Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?