Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

O femeie care a vrut să se sinucidă, salvată de polițiști; soțul acesteia, cercetat pentru violență în familie

O femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Răstoaca, a fost împiedicată să recurgă la un gest necugetat, care i-ar fi pus viața în pericol, de către o patrulă de poliție, în seara zilei de marți. Polițiștii au plecat în căutarea femeii după ce un apel prin 112 i-a anunțat faptul că aceasta ar intenționa să-și pună capăt zilelor. Femeia a fost găsită de oamenii legii în apropierea râului Putna.

„Ieri, 6 noiembrie a.c., ora 18.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești, aflați în serviciul de patrulare pe raza comunelor Răstoaca, Vulturu și Nănești, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie, din comuna Răstoaca, ar fi afirmat în incinta unui magazin că intenționează să se sinucidă. Imediat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vulturu s-au deplasat în localitatea Răstoaca, către râul Putna, însoțiți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Din fericire, femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită în afara localității, într-o zonă cu vegetație uscată, alergând către râul Putna. Polițiștii au condus-o la echipajul medical de urgență, care a transportat-o la spital, pentru investigații medicale de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, aceasta prezenta „traumatism cranio-cerebral prin agresiune”. Medicii i-au recomandat acesteia consult psihiatric.

Potrivit unor surse locale, femeia a povestit că ar fi fost agresată de propriul soț. Ca urmare a celor relatate de aceasta, oamenii legii au întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

1 COMENTARIU

  1. Asa cum suntem informati ca se intampla in toata tara si la Rastoaca sunt doua directii in care poti sa alergi,ori spre EXIT,ori spre moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?