Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Excepțional – Atleta Claudia Prisecaru, campioană balcanică la senioare cu echipa de cros a României!

  • Claudia a câștigat și medalia de bronz la senioare individual

 

          Claudia Prisecaru, atleta legitimată la CSM Focșani 2007 și antrenată la Lotul Național de profesorul Cristian Orza, a reușit o performanță excepțională la penultimul ei concurs al anului. Un concurs internațional, Campionatul Balcanic de cros! Claudia nu a mai concurat la categoria ei de vârstă, tineret, ci la senioare, așa cum o făcuse și la Campionatul Național de cros care a avut loc în urmă cu două săptămâni, tot la Botoșani, pe un circuit din pădurea Rediu, ca și la Balcaniadă. Și a terminat a treia la individual, în urma colegelor ei Paula Todoran și Roxana Bîrcă, împreună cu care a câștigat titlul de campioane balcanice cu echipa de senioare a României. Claudia a făcut o cursă foarte bună, așa cum mi-a spus profesorul Orza, și cu un tur înainte de final se afla pe primul loc.

La terminarea junioratului, Claudia mi-a spus că visul ei este să câștige o medalie la tineret. De atunci au trecut doi ani, timp în care campioana de la Focșani a câștigat multe medalii la tineret. Chiar și la senioare, pe cea de argint pentru titlul de vicecampioană a Europei, tot cu echipa de cros a României, în 2017. La Balcaniadă au fost, însă, pentru Claudia, două premiere absolute: și-a adjudecat prima medalie într-o probă la senioare, cea de bronz la Balcaniada de cros și pe cea de aur, pentru titlul Balcanic la cros cu echipa! Cu siguranță că și această superbă reușită a fost un vis de după trecerea la tineret!

Pentru echipa de cros senioare a României urmează Campioantul European de la Tillburg, din Olanda, la 9 decembrie. Iar Claudia Prisecaru, atleta formată la CS Unirea Focșani, legitimată la CSM Focșani și pregătită la Lotul Național de profesorul Cristian Orza, și-a câștigat prin muncă și rezultate, grație unui talent rar, dreptul de a alerga și a reprezenta România cu doi ani înainte de a fi senioară!  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?