Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Zoe, fiica lui Lenny Kravitz, a pozat nud în semn de omagiu adus mamei sale

În 1988, actriţa Lisa Bonet, soţia de atunci a cântăreţului Lenny Kravitz, a pozat pentru coperta revistei Rolling Stone, o imagine care a făcut înconjurul lumii şi pe care, după 30 de ani, fiica sa, Zoe Kravitz, a dorit să o recreeze, pozând în aceeaşi ipostază pentru celebra revistă de muzică, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Au trecut trei decenii de când Lisa Bonet a pozat într-o bluză albă, transparentă, care lăsa expusă privirilor goliciunea trupului său. Zoe Kravitz a dorit să-şi omagieze mama repetând scena, dar renunţând complet la bluză. „Când mă gândesc la revista Rolling Stone, mereu îmi vine în minte acea imagine. O poză cu adevărat surprinzătoare şi frumoasă”, a mărturisit Zoe Kravitz în vârstă de 29 de ani. Tânăra actriţă a declarat presei că, practic, este vorba de a doua sa apariţie pe copertă, având în vedere că atunci când mama sa a fost imortalizată, în urmă cu 30 de ani, era însărcinată cu ea.

Se pare că Lisa Bonet s-a lăsat fotografiată nud, însă revista a optat pentru publicarea unei poze în care o bluză albă îi acoperea bustul. Zoe Kravitz a mărturisit că mama sa a fost „puţin dezamăgită de faptul că i-au publicat imaginea folosind o bluză” pentru a-i acoperi goliciunea. Este motivul pentru care actriţa a decis să refacă, trei decenii mai târziu, fotografia originală. Nu a fost însă singura surpriză pe care tânăra actriţa le-a făcut-o fanilor. În interviul pe care l-a acordat revistei Rolling Stone, Zoe Kravitz a anunţat că se va căsători în curând cu actorul Karl Glsuman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?