Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Minifotbal – ”Cupa Adi Olteanu” pentru old boys va începe mai devreme în acest an!

”Cupa Adi Olteanu” la minifotbal pentru old boys, organizată de Jani Olteanu în memoria fostului său coleg și prieten, Adrian Olteanu, unul dintre jucătorii de referință ai fotbalului vrâncean, a ajuns la a treia ediție. Dacă în anii anteriori debutul competiției era în decembrie, ediția din acest an este programată să înceapă la 11 noiembrie. Devansarea a fost determinată de programul foarte încărcat al Sălii Polivalente care are programate la sfârșit de săptămână jocuri din competițiile oficiale ale echipelor de handbal, volei, baschet ale Focșaniului, meciurile Cupei Adi Olteanu urmând să aibă loc în zilele de sfârșit de săptămână și la orele neocupate de alte activități.

Organizatorul Jani Olteanu mi-a spus că în a treia ediție va fi o noutate importantă în regulamentul Cupei: au drept de participare doar jucători vrânceni, care au împlinit vârsta de 40 de ani până la începutul competiției și – pentru fiecare echipă – câte doi fotbaliști care au împlinit 38 de ani până în același moment. Cupa Adi Olteanu se va desfășura în sistem campionat, cu sferturi de finală, semifinale și finală.

Pentru activitățile de organizare a competiției, la Sala Polivalentă, va avea loc astăzi, 31 octombrie, de la ora 17,30, ședința la care urmează să participe echipele înscrise în Cupa Adi Olteanu: Finanțe – campioana ediției trecute, Soveja, Poliția, Vrancea Media, GS Mobile, PhoneSALE, Ing Trust, Prietenii Adi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?