Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Filmul horror ”Halloween” s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul horror „Halloween”, regizat de David Gordon Green, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe prima poziţie în box-office-ul nord-american cu încasări de 32 de milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP. Realizat cu un buget de producţie minuscul, de doar 10 milioane de dolari, această peliculă, o continuare a filmului omonim regizat de John Carpenter în 1978, a obţinut în două săptămâni de proiecţii în cinematografele din America de Nord încasări totale de 126,7 milioane de dolari.

Noul lungmetraj prezintă întoarcerea ucigaşului mascat Michael Myers, care o bântuie pe Laurie Strode, interpretată tot de Jamie Lee Curtis, singura supravieţuitoare a unei nopţi de teroare din filmul iniţial, lansat în urmă cu 40 de ani. „A Star Is Born”, al treilea remake al unui film din 1937, s-a menţinut pe locul al doilea în box-office-ul nord-american, cu încasări de 14,1 milioane de dolari. Această peliculă marchează debutul regizoral al actorului Bradley Cooper, interpretul unuia dintre rolurile principale, cel al unui muzician country cu o carieră în declin, care se îndrăgosteşte o cântăreaţă debutantă, interpretată de Lady Gaga.

Produs de Sony, lungmetrajul ”Venom” continuă să atragă spectatorii în cinematografele nord-americane, în ciuda criticilor defavorabile şi s-a menţinut pe cea de-a treia poziţie, cu încasări de 10,8 milioane de dolari. Un alt film de sezon, ”Goosebumps 2: Haunted Halloween”, ai cărui protagonişti sunt doi prieteni care descoperă o păpuşă malefică, a rămas pe locul al patrulea, cu încasări de 7,5 milioane de dolari încasări în acest sfârşit de săptămână.

Singurul film nou lansat şi care a reuşit să pătrundă în topul 5 al box-office-ului nord-american este „Hunter Killer”. Avându-l în distribuţie pe actorul Gary Oldman, acest lungmetraj a vândut weekendul trecut bilete în valoare de 6,6 milioane de dolari.

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 – „The Hate U Give” – 5,1 milioane de dolari (18,3 milioane de dolari în patru săptămâni)

7 – „First Man” – 4,9 milioane de doplari (37,9 milioane de dolari în trei săptămâni)

8 – „Smallfoot” – 4,7 milioane de dolari (72,6 milioane de dolari în cinci săptămâni)

9 – „Night School” – 3,3 milioane de dolari (71,5 milioane de dolari în cinci săptămâni)

10 – „Mid90s” – 3 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?