Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Foto! Accident rutier la ieșire din Focșani. Șoferul unui autoturism Dacia 1310 a murit pe loc

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane s-a produs în această dimineață pe DN2 E85, la ieşirea din municipiul Focşani spre Mărăşeşti. Potrivit primelor informații, evenimentul rutier s-ar fi produs ca urmare a pătrunderii pe contrasens, posibil din cauza adormirii la volan.În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului unui autoturism Dacia 1310. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat.

„Astăzi, ora 07.15, pe DN2 – E85, între mun. Focșani și com. Garoafa, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din com. Garoafa, pe direcția Tișița – Focșani. Din nefericire, a rezultat astfel decesul primului conducător auto și rănirea ușoară a celui de-al doilea„ au transmis reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

Tot în această dimineață, un alt accident rutier s-a produs pe raza orașului Adjud. Potrivit informațiilor, un pieton, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, a fost acroșat de un autoturism. În urma producerii accidentului victima a suferit răni ușoare și era conștientă la sosirea echipajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?