Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Polițiștii vrânceni au celebrat Săptămâna Ariilor Protejate

Polițiștii vrânceni alături de voluntari și biciclişti în cadrul evenimentelor desfășurate în acest sfârșit de săptămână

Sâmbătă, 13 octombrie a.c., polițiștii vrânceni au celebrat Săptămâna Ariilor Protejate (8 – 14 Octombrie), în preajma ariilor naturale protejate: Râul Putna, Pârâul Bozu, Râpa Roșie – Dealul Morii și Rezervația Algheanu, eveniment organizat la nivelul județului Vrancea de către Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice. În cadrul evenimentului a fost organizat și un concurs de ciclism Mountain Bike intitulat sugestiv „Pe deal, în văi, prin Arii Naturale Protejate”, la care au participat și polițiști vrânceni. Totodată, poliţiștii rutieri s-au aflat alături de biciclişti pe toată durata deplasării, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, precum și pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe traseu.

Duminică, 14 octombrie a.c., polițiștii rutieri s-au alăturat gestului de recunoştinţă al Grupului de voluntari Invictus România, pe care i-au însoțit pe unul dintre traseele „ȘTAFETA VETERANILOR” – ediţia a V-a – dedicată Centenarului Marii Uniri 1918 – 2018, activitate desfășurată cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României – 25 octombrie.

Traseul a debutat din Piața Unirii din municipiul Focșani iar polițiștii vrânceni au însoțit voluntarii pe DN2 E85, până la limita cu județul Bacău, pentru a asigura desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 15 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?