Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

FOTO! Accident între 2 autoutilitare şi un tractor pe E85; 3 persoane rănite

Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Alerta trafic   Status: Activ

JUDEŢUL VRANCEA: TRAFIC OPRIT DN 2

Data: 16 Octombrie 2018

Ora: 08:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, kilometrul 225+500, în localitatea Rugineşti, judeţul Vrancea, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoutilitare şi un tractor. Cauza producerii a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă, impact în urma căruia au rezultat 2 victime, cărora li se acordă în prezent îngrijirile medicale necesare. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, estimându-se reluarea în condiţii normale în aproximativ 30 de minute.

UPDATE!

În această dimineață, pe DN 2, intersectie cu Ruginesti, la km 225, un autotractor înmatriculat în Turcia, care circula pe direcția Focșani-Adjud, a intrat în coliziune cu un tractor care se deplasa pe aceeași direcție de mers, după care a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Din accident a rezultat rănirea a trei persoane. În zona producerii accidentului se circulă alternativ, pe un singur sens.

IPJ Vrancea (sursa foto sus)

UPDATE2!

În această dimineață, în jurul orei 07.15, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Ruginești, în care au fost implicate un tractor și două autoutilitare, în urma căruia au rezultat trei victime dintre care una încarcerată. La fața locului s-au deplasat modulul SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au extras-o din autoturism în stare conștientă. Două dintre victime au fost transportate cu ambulanța SMURD la CPU Adjud. Cea de-a treia victimă a fost preluată și transportată la aceeași unitate spitalicească de către echipajul SAJ.

ISU Vrancea (sursa foto jos)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?